Vår nye stue + tips til hvordan du kan fornye stuen billig

Stuen vår har fått ett lite løft og jeg har lengtet sånn etter å vise dere! Kjøpte mesteparten i april når jeg hadde helt mint/turkis-dilla men vi manglet teppe, så måtte vente.. Og jeg hater å vente... Men her er i hvertfall den fine "nye stuen vår"..

Siden det var vår og det nå er sommer synes jeg sort, hvitt og gull ble litt dunkelt. Jeg hadde noen roser på stuebordet som var knallfarge og det lyste sånn opp, så det var da jeg bestemte meg for å få inn litt farge men forsatt bevare gull og litt sort.

Jeg hadde vanskelig for å bestemme meg om jeg ville ha mint eller fersken, men så ble det mint siden fersken kan lett minne om rosa i Auduns hode, haha :-)

Tips til å fornye stuen billig

1. Finn 1-3 hovedfarger du vil skal gå igjen i stuen.

2. Bytt puter i en annen str, farge og form.

3. Kjøp nye tepper i samme str som noen av putene

4. Match lys og servietter med fargen som går igjen i stuen.

5. La humøret, størrelsen på stuen og årstiden bestemme. Det er veldig fint å gå for lyst med farger om sommeren og litt mørkere om vinteren :-) Lyst gjør også stuen større. Vi har veldig liten stue, så vi burde egentlig ikke ha det så mørkt. Det hjelper også på humøret å ha litt farger :-)

Vi har fått nytt teppe og det er faktisk fra Rusta :-) Passet så godt inn! Grå sofa er ikke akkurat det letteste å jobbe med, men disse stripene i teppet var klisslik! Også er jeg så glad for å bli kvitt det sorte teppe... Det gjorde stuen så mørk og "vinterlig".

Men ser det kanskje ikke så godt på bildene men alle lysene er mint farget også :-) Søte..
Hva synes dere? Synes dere det ble fint med litt farger? HER er bilder fra hvordan stuen så ut før :-) Jeg blir fort rastløs og lei, så det blir vel ikke lenge igjen før jeg bytter, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Så fint dere har det 😊
nouw.com/kamillahaaland
martaalise
martaalise,
Tusen takk Kamilla <3 Veldig fornøyd 😃
nouw.com/martaalise
Celine
,
Kjempefint! Dere er flinke 😊
martaalise
martaalise,
:D Takk søta!
nouw.com/martaalise
helene
,
Kjempefint dere har det 😊 gøy med friske farger
martaalise
martaalise,
:D Takk Helene! Ja det vart på tide med litt farger!
nouw.com/martaalise