Vår nye samling

God morgen! I går hadde jeg en nesten blogg-fri dag. Jeg prioriterte Audun og trening! Dagen startet med 40 minutter yoga også la vi ut på en tur som tok mange timer.. Det er så deilig frisk luft ute! Jeg har endelig blitt frisk, i hvertfall nesten :-) Senere på dagen spiste vi middag, ryddet vi leiligheten og så på Shameless! Dere må se den serien! Helt sykt bra og drøy!
Audun er så utrolig interessert i bøker og elsker å lese. Jeg håper jeg også blir det en dag. Har startet lett på "En fremmed ved mitt bord", men jeg merker jeg sliter med å konsentrere meg. Jeg hater at jeg er 24 år og har lest 0 bøker. Jeg har jo lest 1bok om jeg tar med Petter Stordalen sin.. Men den var jo ikke så mange ord som en vanlig bok.. I det siste har vi i hvertfall kjøpt mange bøker, eller Audun har. Han sier han sparer de opp slik at han har noe å lese når den tid kommer hvor han har mye tid å slå ihjel, om dere skjønner hva jeg mener ;-), eller hva han mener...
De bøkene vi har fått inn på lager er disse 7! Det er Audun som har valgt dem, så jeg har ikke interesse for alle men jeg kunne godt tenkt meg å lese om Israel, boken om Nikita-gründeren "Det skulle ikke vært mulig" og Sjarmen med Tarmen. Haha :-) Mamma har lest den og hun sa den var veldig interessant! Tenk å skrive en hel bok om tarmen og systemet vårt.. Men den som jeg burde fått lest aller først er "En fremmed ved mitt bord" og det er fordi han skriver om sin fars familie som han ikke kjente til. I tillegg til å ha familie spredd over hele verden, ikke kjenne sin egen far, hans historie og forfedre. Det er akkurat slik min situasjon er og jeg kunne ønske noen kunne fortelle meg om familie i både Italia og Argentina. Vet litt, men ikke mye. Må nok forske jeg også men det blir ikke med det første. Får håpe det ligger noen tips i boken til hvordan man skal få vite ting om familien når man ikke får så mye ut av de nærmeste..
En annen bok jeg helt sikkert burde ha lest er boken om Nord Korea som skildrer en jente med hennes mor og søster på flukt fra det forferdelige regime. Jeg vet jeg har sett ett intervju om akkurat dette og jeg vet ikke om jeg er sterk nok til å lese en hel bok om det. Samtidig er det viktig at vi vet, er opplyst og at vi blir klar over hvilken situasjon og liv andre mennesker går igjennom. Husker i intervjuet at denne jenten fortalte at moren ble voldtatt foran henne av menn som smuglet de over grensen. Moren lot de voldta henne, slik at datteren skulle få slippe. Jeg klarer ikke å forestille meg hvor grusomt det må være. For en verden vi lever i..
Jeg vil gjerne høre deres lesevaner. Leser dere fast hver kveld? Og i så fall, hvilken bok leser dere akkurat nå? Har dere en bok å anbefale til meg som ikke er så glad i å lese? Vil gjerne bli det men da må jeg starte lett... Gjerne en barnebok, haha :-)

Nå skal jeg svare på alle mail jeg har fått de siste dagene. Med et lesertall som har økt, merker jeg det så sykt godt på mailen! Men alle skal selvfølgelig få svar. Jeg synes det er SÅ kjekt! Sender dere en klem og jeg håper dere stikker innom her igjen snart! Jeg skal svare dere på spørsmålsrunden jeg hadde forrige uke :-)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Akkurat nå leser eg boka "the name of the wind" er mer i fantasy sjanger😊 Og den er på engelsk så den tar litt lengere tid en me norske.
nouw.com/therockinkchick
Anonym
,
Mange lærerike bøker der! Kan anbefale Boktyven også. Veldig bra bok.
Tamara,
Jeg holder på med en bok som handler om å ta feil 😃 man skal ikke være så redd for å ta feil, mange har helt angst (blant annet meg). Jeg har også lyst til å lese Sjarmen med tarmen, og det kommer nok en dag for det.
tamara.blogg.no
martaalise
martaalise,
Det hørtes ut som en interessant bok! Må google den <3
nouw.com/martaalise
Carine
,
Sykt spennende fantasy ungdomsbok som heter Darla og en annen dyp ungdomsbok som heter Hull den er veldig lett på engelsk og (holes)
martaalise
martaalise,
Takk for tips Carine <3 😃
nouw.com/martaalise
Line
,
Love your blog 😃
martaalise
martaalise,
Helene
,
Jeg er ikke et bok menneske så absolutt ikke, men det finnes sikkert såå mange interessante bøker der ute så håper en dag jeg får leselyst og ikke blir lei etter 2 ganger 🤓
martaalise
martaalise,
Haha ja ikke sant 😊 Vi er nok for unge 😉
nouw.com/martaalise