Vår leilighet fyller 1 år!

God morgen :-) Nå er jeg klar for å endelig ha en ordentlig dag. Dritt lei av å henge etter fordi jeg bruker natten på å skrolle og andre ting som holder meg våken! Jeg er klar for å bruke tiden min på mye annet som er viktig for meg.

I dag kommer forresten Audun hjem. Han har vært på årets første jobbreise og jeg gleder meg sånn til å se han! I hele desember var vi mye med familie og spesielt på slutten. Når vi kom hjem fra Bergen dro han rett videre. Så vi har ikke fått vært meg og han på en stund - og som dere vet, så trenger vi litt ekstra kjæreste-tid!

I forgårs pakket jeg vekk julen, i hvertfall ut av stuen - haha! Jeg tørket støv, vasket, støvsuget og byttet litt rundt på ting slik at vi skal få en ny og deilig start på det nye året. Det har mye å si for trivselen vår at det er ryddig og rent her. Merker jeg blir fort irritabel om jeg sitter å ser på rot...

I fjor på denne tiden hadde vi akkurat flyttet inn og siden leiligheten feirer ett år, så ville jeg legge ut noen bilder. Blir bare detaljbilder som dere ser, men dere skal få en ordentlig omvisning når vi har fått opp lampene vi fikk til jul. Det er morsomt å se hvor mye stuen har forandret seg. Vi har beholdt de største tingene som sofa, bord, tv og hylle. Men vi har byttet ut gulldetaljer med sølv også har vi byttet teppe, lampe og fått opp litt på veggene.

Noe annet jeg savner å få opp i leiligheten er noen planter. Nå er ikke vi hjemme 24/7 så jeg trenger planter som er falske eller som klarer seg selv. Kanskje en kaktur? Vi har allerede små kaktuser.. Og de har jo overlevd, haha :-)

Flere som har en trang til å flytte på ting og se hvor fint det kan bli? Jeg blir aldri fornøyd men synes det er kjekt å ommøblere. Siden stuen vår er liten er det viktig å tenke praktisk og ikke bare på hva øyet ser.

En av de nyeste tingene i leiligheten. Sykt fin klokke, ikke sant? Den valgte faktisk Audun ut! Vi skulle egentlig ha den på en helt annen plass men glad vi valgte stuen. Globusen under fikk Audun av meg til jul. Han elsker verdenskart, land og steder og kan stirre på den kjempe lenge - akkurat som meg! Så når jeg kjøpte den, visste jeg at den kom til å falle i smak. Passer også godt inn i stuen, men tanken var at han kunne ha den på en fremtidig kontor.
Nå skal jeg gjøre yoga og starte planleggingen for kvelden. Jeg har lyst til å feire leiligheten litt sammen med Audun :-)

__________________________________________________________________________________

Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

51sundays
51sundays,
Det er lite som slår et rent og ryddig hus. Det er ofte lettere sagt enn gjort når manhar småbarn, men jeg prøver å holde det sånn noenlunde presentabelt i huset iallefall 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
ikke sant 😃
nouw.com/martaalise
Cathrine
,
Så fint! Går du aldri tom for idéer å blogge om? Du har så mange bra innlegg hver uke/dag. Klem fra fast leser
martaalise
martaalise,
Så fin kommentar! Nei, jeg har alltid en idé, men av og til mangler jeg bilder så da får jeg ikke gjort det innlegget jeg tenkte....
nouw.com/martaalise
Little sunshine
,
Beautiful ❤
martaalise
martaalise,
helene
,
Dere har så utrolig fin og koselig leilighet, du er veldig flink til å innrede den <3 håper dere fikk feiret det litt 😊