Vår helg

God morgen! I går var vi med familien til Audun på Hove og det var så herlig å være med ungene igjen. Solen skinte, men jeg frøst meg ihjel! Vi var nede med havet så det blåste ekstra mye der nede… Men vi koste oss veldig med bål, pølser, mashmellows og en deilig tur på slutten.

Ungene fant flere sjøstjerner, så søte! De synes det er så stas med "onkel Audun". Så det er hver sin tur til å klatre oppå han og sitte på skuldrene. De begynner å bli ganske store, så Audun verker i dag.. Haha. Tror han må trene mer, for de kommer nok ikke til å slutte å klatre på han med det første. Superonkel!

Trodde ikke vi skulle orke noe mer i går, med tanke på at Audun hadde kjørt 9 timer dagen før og jeg med den tannen som verker hele tiden. Men vi ble igjen hos svigers i går for det var så koselig. Vi spiste reker, fiskesuppe og spilte spill etter at ungene var lagt. Holdt på til nattestid før det var dags for oss å dra hjem..

Det er veldig deilig å være hjemme igjen. Vi har pakket ut, vasket og ordnet alt til ny uke i morgen. Nå skal vi opp til svigers igjen for å spise brunsj og si hadet til ungene før de skal hjem igjen. Jeg har bakt brød uten hvetemel, håper det blir godt mottatt.. Men nå begynner jeg å tvile, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer