vår 17 mai

GRATULERER MED DAGEN

Hei dere fine! Hvordan har dere det i dag? Er mange dårlige? Vi er ikke, men vi er sykt sliten og ødelagt. Beina mine er drittlei av å høye sko som har gått på brostein time etter time og magen min vrenger seg etter alle drinkene. Haha :-) Godt vi kan bruke dagen i dag til å slappe av. I natt ryddet vi også opp etter i går, så da ligger vi veldig godt an! Men nå tenkte jeg å fortelle dere litt om dagen.

Vi stod opp tidlig og det første jeg gjorde var å gå inn i walk in closet for å sminke og ordne meg. Valgte å krølle lett håret men det gikk ut av i løpet av 2 timer. Sykt irriterende. Men glemte det raskt. I halv 11 tiden fikk vi besøk av et vennepar og da hadde vi champagnefrokost. Jeg elsker dagsfylla!

Etter noen timer hjemme stakk vi ned til byen for å se på russetoget. Vi rakk det akkurat og det var skikkelig stemning på torvet. Jeg har jo aldri vært russ, men det var veldig gøy å se når de satt på taket og tok helt av. Noen så sliten ut, men det er kanskje ikke så rart ;-)

Etter russetoget stakk vi videre på drinks og de var helt sykt god! Lille Andevingen heter det, i tilfelle noen skal til Arendal i sommer ;-) Dere så sikkert drinkene på snapchat <3

Alle de flaskene (og mer) røk i går for å si det sånn.. Jeg var så lei meg for at det ikke skulle bli fint vær, men i 4-5 tiden kom den nydelige solen! Det var så deilig. Da satt vi på brygga og koste oss skikkelig. Varte ikke sånn kjempe lenge, men vi fikk en god time med solskinn! Jeg ble så glad at jeg ble rørt, haha :-)
I seks-tiden gikk vi opp til leiligheten og da ordnet Audun med grillen. Vi skulle grille uansett vær! Var sykt godt men jeg var så mett etter all drikkingen at jeg ikke rakk å spise alt jeg ville ha. Men vi hadde et veldig deilig bord med all slags tilbehør :-)

Antrekket mitt fra i går ble en kjole fra Cubus. Sykt søt med blomster på! Var kanskje litt mer sommerlig enn 17mai-aktig, men jeg følte meg fin, så da ble det den <3 Skoene er fra Dinsko og jakken er fra HER.

Litt kjipt at jeg ikke rakk å ta bilde av middagen men følte alt gikk i ett. Plutselig satt vi å spilte Super Mario, også begynte vi å vorse for å gå ut på byen igjen. Kan ikke skryte så mye av utelivet i Arendal på 17.mai, men vi koste oss! Ble en helsikkens hølje vær utover kvelden.
Samira lagde en helt sinnsyk oreokake <3
I dag skal jeg hente noen klær som har blitt tilsendt til meg, , blogge, slappe av og se serie med Audun. Tror han skal lage kyllingsuppe til meg <3 Så digg! Vet ikke om jeg orker å prøve de klærne i dag, men imorgen!

Håper dere hadde en nydelig 17.mai i går <3 Sykt kjekt med alle snaps dere sender!

________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Så koselig. 😊
martaalise
martaalise,
Veldig ❤️ Håper du hadde en fin 17 mai også!
nouw.com/martaalise
norenida
norenida,
Den kjolen din var bare så fin!
nouw.com/norenida
martaalise
martaalise,
Henri
,
Hvorfor var du ikke russ? Fine bilder fra i går btw