Vakre Denia

De siste dagene har jeg vært så heldig å få sovet helt til klokken 10! Kanskje fordi jeg har vært oppe til langt på natt men vanligvis pleier jeg å våkne rundt 8 her nede, så de siste dagene har jeg vært skikkelig uthvilt og det er så deilig. Det er forsatt veldig late dager her nede men vi har gjort en del. I går og dagen før der igjen var vi i Denia og da ble vi kjent med byen litt mer. Jeg fikk knipset noen bilder til dere slik at dere få se denne koselige, lille byen.
Noe jeg elsker med syden er at det er palmer overalt. Denia er ikke ett unntak :-)

Alle bygningene er sykt gammel, noen finere enn andre. Men det er veldig sjarmerende å gå å se i gatene uansett.

Det er nok få av dere som har hørt om Denia, men byen ligger halvveis mellom Alicante og Valencia. Det er en veldig liten by, men den har alt jeg ser etter når jeg skal på tur. handlegater, flere strender, barer og utesteder, restauranter, +++. Og om vi blir lei er avstanden til de andre byene veldig kort. Denia er også en havneby som har ferge forbindelser til Balearene (øyene utenfor Spania i Middelhavet). Det tar feks i underkant av 2 timer til Ibiza og 4 timer til Palma de Mallorca. Passer oss unge perfekt :-)

Når jeg har vært her ett par ganger og fått testet ut en del av tilbudene her i byen skal jeg lage en guide til bloggen :-) Slik at dere som er på denne kanten av Spania en gang kan ta dere turen innom.

Hvor fine er ikke palmene? 😍🙏

Tusen takk for all fin tilbakemelding på innlegget mitt i går. Jeg er ikke lei meg hver dag, men av og til så stikker det litt og da kan jeg fort ta til tårene. Men går bra altså :-) Sånn er det vel med alle som har litt kjærlighetssorg eller er lei seg for noe de ikke kan fikse i livet...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hanne Larsen
,
Det så veldig koselig ut 😃 Kos deg på ferie, Marta
martaalise
martaalise,
FruLea
FruLea,
Så nydelige bilder☺️ Kos dere masse😍
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
takk <3 we will!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Wow så fint! Elsker palmene😍
martaalise
martaalise,
takk <3 😃 me 2!
nouw.com/martaalise