Utdrag fra dagboken min når Audun var borte

Jeg river meg av og til i håret for avhengigheten jeg føler for Audun. I forrige uke var han borte i to dager og det føltes som en evighet. Han skaper en trygghet hos meg og jeg blir helt ærlig litt husredd når han ikke er her. Han ba meg om å se på månen hver natt klokken 12 for da hadde vi en date. Han er så skjønn og romantisk! Jeg har som sikkert dere har forstått; fått utløp for mye frustrasjon, tanker og følelser gjennom å skrive. Jeg skriver for det meste på pc men jeg skriver også litt i en dagbok for eksempel når jeg ligger i sengen eller pcen er et annet sted. Jeg er så gal etter Audun og kan ikke få sagt det nok hvor mye jeg elsker han. Han sjarmerer meg i senk hver dag, selv når han ikke er her med meg. Jeg har aldri møtt en som setter så pris på meg og forteller meg så mye vakkert hele tiden. Vi har vært sammen i snart 1,5 år og dagene uten hverandre har vært ca 20. Likevel føler jeg en dag uten han er en dag for mye. Avhengig much? Haha. Nedenfor har jeg lagt ved utdrag fra forrige ukes skriverier til min kjæreste Audun.

Tirsdag 02.06-15

14.30

Nå har du vært borte i en time. Føles tomt her og jeg er allerede ensom. Hva skal jeg gjøre uten deg?

23.15

Jeg er redd. Hører folk utenfor og jeg tørr ikke å gå å legge meg. Føles rart å skulle sove uten deg. Forresten, det ser ut som at jeg når 5000 lesere i dag. Kunne ønske du var her å feiret med meg.

Onsdag 03.06-15

03.30

Jeg tørr ikke å gå på do, redd noen er her inne. Måtte gå gjennom hele leiligheten og se under sengen om noen var her. Jeg fikk forresten over 5000 lesere. Glad for det :-) Begynte å gråte isted. Fant ikke lappen du hadde skrevet til meg før du dro. Så da leitet jeg i frustrasjon. Fant den 10 minutter senere. Sov med den. Luktet på det, ville lukte deg, men den luktet bare papir...

09.00

Jeg er oppe tidlig i dag. Fikk blogget masse i går, skal prøve å gjøre det samme i dag. Har gått ned 2 kg på to dager. Dietten funker. Glemte å se på månen i går kveld. Gråt fordi jeg glemte det og følte jeg skuffet deg. I morgen skal jeg treffe en venninne.

18.00

Fått mange kommentarer på innlegget ditt. Du er flink <3 og="" morsom.="" lyst="" på="" godteri="" men="" skal="" klare="" å="" holde="" meg.="" kyllingen="" er="" seig,="" håper="" ikke="" dine="" er="">

21.20

Tror jeg får 2000 lesere i dag. Lurer på hvordan det går med deg. Og kjenner at jeg er redd for at du aldri kommet hjem igjen. Dramaqueen.

Torsdag 04.06-15

03.00

Faen, glemte å se på månen igjen. Jeg er en dårlig kjæreste.

05.00

Savner deg så det gjør vondt. Og det er mange rare lyder utenfor hva gjør jeg? Får ikke sove. Elsker deg.

08.30

Det er så rart å våkne uten deg. Sengen blir så stor. Jeg er så avhengig av deg og din kropp at jeg blir sur på meg selv. Sover på din side av sengen, for her lukter det så deilig. Det lukter deg.

Håper dere overlever litt hverdagskliss


Marta Alise

Liker

Kommentarer