UPDATE

Endelig har vi kommet til den tiden av året der det går ann å ta bilder etter klokken 2 om dagen. Fjooff! Den tiden har vært savnet. Disse bildene ble ikke de beste, men jeg tok de faktisk klokken 1800! Ble så glad når de ble gode nok for å legges ut :-) Og nå blir det bare lysere og lysere, bedre og bedre! Hurra!!

På fredag hadde vi et vennepar på besøk. Jeg nevnte det én gang på bloggen at vi hadde en som var innom her for å skifte i strømskapet vårt. Og i det jeg lukket opp døren, så kjente jeg igjen ansiktet og raskt kom jeg på at jeg hadde gått på skolen med henne. Så utrolig morsom! Barne og ungdomsskole i Bergen.. Også treffes vi på denne kanten av landet, hva er sjansen? Jeg har aldri snakket med henne, for hun gikk i et trinn over meg og veiene våre har aldri blitt krysset - før nå da :-) Hehe. Så vi avtalte å møtes og da hadde vi en koselig dag i Arendal også kom de på middag til oss nå på fredag, hun og kjæresten. Utrolig koselig. Nå har jeg enda en venninne her på Sørlandet. Jeg kan jo ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært så flink å få meg venninner etter at jeg flyttet ned hit. Men det er stas nå når jeg begynner å få et lite nettverk her nede.

Jeg laget til scampi til middag også koste vi oss med vin og øl. Senere dro vi på Stand Up her i Arendal og gud så flinke de er!! Spesielt Therese, hun som var konferansier. Hun er herfra og er bare supermorsom! Helt "my cup of tea"! Vi så også Sturla Berg Johansen og han var også råbra :-) Anbefales å dra når de har slike kvelder om noen av dere bor i Arendal. De har akkurat startet opp med det og de skal ha det ca én gang i måneden. Neste stand up-kveld er 31 mars, men da er jeg i Spania med svigers... Vi kommer akkurat hjem dagen etter, jaja :-) Men vi er med på neste etter det! Det er så gøy og jeg har savnet det veldig! Når jeg jobbet på Latter i Oslo for noen år siden så svømte jeg i stand up komikere og morsomme show. Hver dag var en latter på jobb - bokstaveligtalt ;-)
Også må jeg fortelle dere om lørdagen vår. Vi stod opp litt for sent, jeg i hvertfall. Det er så vanskelig å komme seg opp før 11.00 dagen derpå! Men så visste jeg at mamma og de kom i 13.00-tiden - så jeg måtte opp å rekke mange ting. Jeg trente yoga med Audun, han handlet litt inn også måtte det ryddes og vaskes litt før de kom. Verste jeg vet, er å ha folk på besøk når ting ikke er ordentlig på stell!

Men mamma og de kom og vi hadde en liten time her med brunch før de la seg ett par timer. De hadde vært på lang reise, så de måtte sove ut. I mellomtiden var jeg på senteret med Audun og etter det dro vi opp igjen og ordnet med litt ting i leiligheten sammen med mamma og de. Vi hadde ett par småting som gardinstenger og sofabord som måtte fikses. Litt dill og dall som er kjedelig å blogge om. Skjønner ikke hvorfor jeg nevner det, men STOPP! Sånn.. Over til noe annet spennende.. Etter noen timer her hjemme dro vi opp til svigers og der ble vi servert skalldyr med godt tilbehør. Reker, kreps og krabber! Så utrolig godt og jeg blir aldri lei av det.

Vi satt oppe hos svigers ganske mange timer før vi dro hjem igjen her. Og i dag tidlig dro mamma og de videre. De skal begge to på jobb så de kunne ikke bli lenger. Sykt kjedelig, men men.. Det er alltid godt å se mamma igjen og jeg fikk en utrolig fin bursdagsgave på forskudd. Jeg har ikke bursdag før i juni og planen er å dra på jentetur til New York i slutten av mai for å feire meg, men nå fikk jeg altså en til gave! Skal vise dere i morgen.. Så utrolig fin!

Så, det var min helg! Jeg skal kose meg med Audun i kveld, og så ser jeg frem til en uke med masse trening, venninne-kvelder og blogging 100%! Vi har også booket svigermor på tirsdag, men jeg kan ikke røpe hva vi skal her, i tilfelle hun leser dette innlegget :-) Hehe!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Loni
,
Jeg hadde booket kjæresten til neste stand up! Hadde så lyst til å treffe deg og Audun.. Har lest bloggen din i over ett år... ble så lei meg når jeg leste at dere ikke skulle.. Kommer dere gangen etter neste?
martaalise
martaalise,
ÅH 😟 det er typisk! Men ja, klart vi kommer neste gang etter det 😃 <3 Tusen takk for at du leser!
nouw.com/martaalise