ukens tips

ukens tips: Amy Schumer

God morgen alle sammen! God morgen far og mor! Haha, neida. Tidenes kleineste hilsen! Men god morgen! Er dere oppe? Håper dere ikke er det. Klokken er tross alt 6 om morgenen. Dere må ikke tro at jeg er våken nå altså. Jeg har tatt dette innlegget på forhåndspublisering for å virke sprekere enn det jeg er. Og nå avslørte jeg meg selv, så ja :-) kleinheten går ikke nedover for å si det sånn!

Følger dere forresten med på Insider FEM om torsdagene? Det er det programmet jeg skal være med på. Jeg bare ikke mast om det nok enda. Men jeg skal gjøre det, slik at dere lærer det utenat til det er våres tur til å komme på tv. Husk torsdager kl 2130! Men noe annet jeg skulle tipse om på TV er Amy Schumer showet på Apollo! Åh herregud, den dama! Hun er så morsom og herlig. Hvem har ikke lyst på ei slik venninne? Jeg dør av latter hver gang jeg ser henne og dette showet på Apollo må jeg bare anbefale videre. Kanskje ikke til alle, men til dere som tåler litt mer enn vanlig og er litt dristigere i humoren, om dere skjønner hva jeg mener ;-)

Hun har nok holdt mange stand-uper opp igjennom årene, hun har tross alt holdt på i 11 år.. Men av de jeg har sett, er denne min favoritt! Dere finner den på HBO! Hun er egentlig morsom uansett hvor hun går og er! Har dere sett filmen Trainwreck med henne? Den må dere og se! Den er på Netflix.

I dag er planen å trene, handle inn til helgen og kose meg med Audun. Vi skal kanskje på kino men frister å ha en kveld hjemme også. Det er tross alt Norske Talenter i kveld, og det koser vi oss faktisk med hver fredag haha :-) Har alltid glemt det de andre årene, men i år stiller vi sterkt foran tven!

Hva skal dere i dag? :-) Til neste helg reiser vi på hyttetur og nå er all planlegging ferdig! Endelig! Trodde aldri vi skulle klare å skaffe en hytte så sent, men det gikk fint i siste liten. Kunne ønske det var denne helgen vi skulle reise. Jeg gleder meg sånn!!! I slutten av måneden kommer også onkelbarna til Audun. Gleder meg til det og.. Så må bare klare meg jgjennom denne "kjedelige" helgen også ett par ukedager også er det fest hver dag i 2 uker, haha :-) Neida. Men the best is yet to come!

_________________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer