Ukens spørsmål: Mine tanker om Top Model

Føler egentlig jeg har melket denne kuen for alt den er verdt, og at jeg må komme meg "videre". Men siden dere spør, skal jeg svare. Ukens spørsmål denne gangen er hva jeg tenker om Top Model.

Nå har det gått to uker og jeg har fått med meg alle fire episodene. De første synes jeg var ganske kjedelig. Eneste som var gøy var å se hun jeg ble venn med på casting. Det er sykt morsomt å se noen du "kjenner" eller har møtt før, på TV. Nå synes jeg det har tatt seg litt opp, men den besvimelsen fra siste episoden var bare helt tåpelig og unødvendig dramatisk. Så falskt ut, men om det ikke var det - så unnskyld for at jeg skriver dette :-) MEN, jeg vet at det ikke er dette dere lurer på egentlig.. Det er vel hva jeg tenker om programmet siden jeg ikke er med.. For å si det sånn; det er helt greit nå som jeg har sett episodene. Det er helt greit å ikke være en del av det men jeg hadde nok ikke sagt nei om de hadde spurt meg. Det svidde at jeg ikke kom med fordi jeg trodde det skulle ta helt av og være noe helt crazyyy... Med andre ord; litt blandede følelser. De nærmeste rundt meg sier at de er glad jeg ikke er med på det, for hittil har det ikke vært noe wow og jeg har heller ikke inntrykk av at så mange ser på det, i hvertfall her i Norge. Jeg kommer ikke til å svare på hva jeg tenker om deltakerne. Men jeg er sikker på at det tar seg opp og jeg skal i hvertfall følge med, for jeg heier på hun jeg ble kjent med :-) Hun er råkul!

Så ja, nå vet dere det og jeg håper det var et godt svar selv om dere sikkert håpet på noe mer drama - slik det har vært i de andre innleggene jeg har skrevet, haha :-) Men alt føles jo mye bedre når man får det litt på avstand. Når det har gått litt tid osv, men det vet vi jo - selv om det er en klisje.. Tid gjør alt bedre :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Les også: Så langt kom jeg i Top Model.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Har ikke sett en eneste episode av det, har aldri synest sånne programmer er så gøye å se på, så har ikke planer om å følge med på det heller haha.
martaalise
martaalise,
Nei, men må være spesielt interessert altså :-O
nouw.com/martaalise
Christin
,
Tror flere hadde sett dersom du var med! Det hadde vertfall jeg gjort 😊
martaalise
martaalise,
åhh så skjønn du er!! <3 <3
nouw.com/martaalise
Tina
,
Haha, enig i deg med besvimelsen. Teit om det var ekte eller ikke, sorry ass. Hvem ble du kjent med?:-)
martaalise
martaalise,
Følte den besvimelsen var "siste sjanse" for å få oppmerksomhet eller håp om å få være med likevel, haha 😊
nouw.com/martaalise
Hanne
,
Hvem av dem ble du kjent med? 😊
Benedicte Haugaard,
Så koselig at du heier på meg! Seertallene er forresten veldig bra, og faktisk BEST i Norge 😊 Hadde vært moro å hatt deg der! Klem <3
benedictehaugaard.no
martaalise
martaalise,
ja seff <3 jeg skulle gjerne blitt med! Hilsen bittre meg, haha <3
nouw.com/martaalise
Linda Selmoni,
Heisann.

Jeg er hun som var tåpelig og besvimte. Jeg vet ikke hva som er mest tåpelig jeg; At jeg besvimte pga. at vi hadde filmet i 5 timer inne i en kjeller, hadde fått i meg lite næring, var dehydret, kokt av studiolampene og fikk meg ett sjokk, eller at du enda blogger om Top Model når du ikke engang var deltager der.

Takk for meg 😊
lindaselmoni@hotmail.no
martaalise
martaalise,
Åhh, nå krydret du dette innlegget med litt drama - og det trengte det jo! Trodde jeg var ferdig å blogge om programmet, men nå fikk nok inspo om ett nytt innlegg 😊 Takk for at du leser bloggen!
nouw.com/martaalise
KJ
,
Ånei nei nei. Du skulle ikke ha kommentert her. Nå skjønner vi jo hvor falsk det fallet ditt var. Du la deg jo ned... Må bare nevne at du kom omtrent like langt som marta da 😂 du er jo ute etter bare noen få episoder.
=P
,
Dette ble så tragisk..... ahhh... Marta du er seriøst den beste bloggeren som ikke eier munnkurv slik som alle andre. Dramaqueen kan ta seg en bolle! Alle hørte jo hva Janka sa om henne; IKKE en modell!
Almira
,
Haha, herregud!! Altså, det er ikke mange som ikke synes det så fake ut. Jeg sier ikke at det var det heller, det bare SÅ veldig fake ut. Latterlig at du kommenterer her for å forsøke å dra ned Marta, "... Eller at du enda blogger om Top Model når du ikke engang var deltager der". Kommentaren din får meg bare til å tenke at det var fake, bare fordi du blir så illsint og føler du må forsvare deg selv og så komme med en dårlig "jeg-er-bedre-enn-deg-fordi-jeg-var-en-deltager"-kommentar.
Kan jo bare tilføye at det var like greit at hun ikke deltok 😊