Ukens spørsmål fra dere

Hvorfor går du så sjeldent med løst hår? Ser du alltid har hestehale på snapchat og på mange bilder.

Det er fordi jeg liker å ha håret vekk fra ansiktet. Synes det er kjempe fint med løst hår men jeg synes det er irriterende nå som jeg har så langt hår. Skal klippe det snart for nå er det så tungt og det blir fort flokete. Men jeg elsker hestehale! Den helt klassiske hestehalen hvor jeg ikke gjør en dritt også holder det seg fint :-)

Hvor lenge blir dere vekke på ferie og hvor mye skal du blogge? Husker du blogget en del i Thailand og håper på det samme denne ferien også.

Jeg skal blogge like mye nå!

Hvem er det som rydder og vasker mest hjemme hos dere?

Dette har dere lurt på før og det er forsatt samme svaret. Vi gjør like mye begge to men om det går en dag eller en uke hvor jeg gjør mest så protesterer jeg ikke, for det kan like gjerne være meg neste gang som gjør minst. Audun er sykt flink til å ta oppvasken, støvsuge, ta klesvasken, brette klær, tørke støv, re sengen og det beste av alt er at jeg ALDRI spør han om å gjøre det. Han gjør det av seg selv. En drøm å bo med! Han kaller meg for rotete for når jeg først roter, så roter jeg skikkelig. Men jeg liker også som han å ha det ryddig og rent. Jeg er flinkest til å vaske bad, kjøleskap, vaske overflater, kjøkkenskap, rydde og re sengen.

Når skal Audun inn?

Innlegg på dette kommer senere! Får spm om det hver dag.

Kan dere lage video der dere filmer hele leiligheten deres?

Selvfølgelig kan vi det :-)

Går det aldri ut i Arendal? Dere er alltid ute i Risør.

Nei vi gjør faktisk ikke det. Vi har vært ute i Arendal 4 ganger siden vi flyttet sammen sommeren 2014 og det er inkludert en nyttårsaften. Vi går ikke mye ut men når vi er i Risør så får du litt ekstra feriefølelse, spesielt nå om sommeren, og da er det koselig å gå ut der. Her i Arendal er det med hverdagslivet med trening og rolige kvelder. Fest og sånn forbinder jeg mer med ferier i utlandet eller når vi er i Risør på sommeren, haha

​Nå er vi på vei til Oslo! Dette innlegget svarte jeg på, i går kveld slik at dere har noe å lese på når jeg ikke kan oppdatere :-) Håper dere har en fin lørdag og håper dere også sender meg en tanke. Gruer meg litt til senere... For jeg er sååå redd for å fly og i øyeblikket tisser jeg sikkert i buksa!! 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hanne Larsen
,
God ferie klem Hanne 😀
martaalise
martaalise,
Takk Hanne og i like måte <3
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Hos mæ så er det inga tvil hvem som gjør husarbeidet :p Men har et lite spørsmål. Hvor ser du dæ selv om ett år?
Helsen Rikke
martaalise
martaalise,
Den må jeg tenke litt på <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
for en drøm å ha en mann som vasker og rydder så mye 😃
martaalise
martaalise,
ja du får piske han rundt :-O
nouw.com/martaalise