ukens spørsmål

Helt ærlig, har du et problem med familien din eller noen i Bergen siden du ALDRI er der?

Eh, nei. Jeg har ikke noe problem med familien. Jeg skal dit snart og være der en uke, det er ikke noe konflikt eller noen problemer. Jeg var med mamma i mai i NY, lillesøsteren min Mariela i juni når hun besøkte meg her i Arendal og minstelillesøsteren min Melisa nå i Spania for en uke siden. Jeg har bare ikke reist til Bergen pga situasjonen til Audun og meg, tiden har flydd og været i Bergen er ikke akkurat noe som tiltrekker meg. Jeg har kost meg i Arendal i sommer og har hatt planer om å dra hjem i løpet av høsten. Men jeg kan ikke si at det er favorittbyen min. Likevel gleder jeg meg til å være med familie og venninner igjen :-)

Kan du skrive når Audun er ferdig? Hvor mange år? Osv?

Nei, dessverre. Jeg aner ikke. Oppdaterer når jeg vet :-)

Når kommer oppdatering på Auduns blogg?

Den kommer i dag eller i morgen :-) Skal få litt hjelp. Har en haug som må skrives........ Det er ikke bare bare. Ett innlegg bruker jeg nesten en time på og man blir veldig sliten av å sitte å skrive av. Må også finne bilder, lage oppsett osv.

Tips til shopping i Spania? Skal dit i høstferien.

Mine beste tips er å besøke alle butikkene, haha :-) Stradivarius, Blanco, Pull & Bear, Mary Paz, H&M, Zara, Massimo Dutti. Gå på marked, kjøp fine syden kjoler <3 Finn ting som man ikke ser i butikkene hjemme! Det gjør alltid jeg.

Hvor er skoene fra?

De er kjøpt i Sør-Afrika! De er helt forferdelige å gå med, så dere bør være glad for at dere ikke får tak i de :-) Haha!

Når skal du til Mexico?

Jeg drar 12 oktober til Cancun. Skal være der til 15 oktober, og da er jeg i Mérida i 4 uker :-)

Kan du ha videoblogg snart?

Tja.. Jeg har lagt det litt på hyllen. Er mye jobb. Men skal definitivt filme i Mexico :-)

Føler jeg har spurt mange ganger uten at du har postet kommentaren min. Så da måtte jeg sende på mail. Hvorfor deler du bilder av tynne jenter og ser opp til feks Carrie Bradshaw? Gir ikke det et feil signal? Du er jo litt sånn plussize og deler blant annet hvor mye du ser opp til Ashely Graham. Klarer ikke helt å plassere hvor du står?

Grunnen til at kommentaren din ikke blir publisert er fordi den oser av negativitet. Selv om jeg er større og synes at AG er fin, så betyr det ikke at jeg ikke synes at tynnere jenter også er fine? Om en jente er fin, så er hun vel fin uansett hvor store lår/mage/pupper hun har. Men om det plager deg sånn at jeg ikke svarer eller godkjenner kommentarene dine så skal jeg gjøre det fra nå av. Men man kan digge en Carrie Bradshaw (hun er forresten bare faktisk er en karakter), selv om man ikke er like tynn som hun. Akkurat som at AG har all slags følgere, både større og mindre enn henne.

Hvor ser du Mistresses etter sesong 3?

Jeg googlet Mistresses season 4 free og klikket på første linken. Nettsiden heter gomovies.pet

Hva bruker du på huden din? Har du aldri kviser?

Jeg har faktisk mange kviser nå! Melisa tok brynene mine i Spania og nå har jeg fått den sykeste reaksjonen! Men har vanligvis fin hud. Bruker å skrubbe huden med sukker og kokosolje når jeg dusjer :-) Ellers bruker jeg Gurlain sin makeup base. Jeg har ikke noe fast og bruker ting som dukker opp som jeg liker. Har fått en del sponset til ansiktet men aldri anbefalt noe fordi det har ikke vært topp 10! Men om jeg kommer over noe bra, så skal jeg dele :-)

Du får mange rare kommentarer. Mitt spørsmål er; snakker dere om barn? Tenkte siden Audun snart er 35 år.. Er jo på tide, er du ikke enig? Du vil jo ikke være 40 år når du blir foreldre for første gang.

Vi har så mye annet vi vil gjøre før barn. Reise, være ferdig med situasjonen så klart, skrive boken til Audun, reise litt mer.. Ja, og så om han er 40 år når vi får barn.. Hvem plager det? Jeg er jo kjempe ung! Kan jo hende jeg ikke kan få barn en gang? Man vet aldri. Det eneste jeg vet og alltid har visst, er at jeg ikke vil være en ung mor. Gjerne 30 +.

Kan du ikke begynne å ha ukens spørsmål hver uke? Det er derfor det kalles ukens spørsmål. Du har det 1-2 ganger i mnd bare. Vanskelig å få svar når det blir så lenge til neste gang. Jeg lurer på; krangler du og Audun nå? Er det lettere å bli sur på hverandre siden dere er lite med hverandre?

Hehe. Ja, men da må det komme spørsmål innpå bloggen og ikke på snap. Veldig slitsomt å få samme spørsmål 10 ganger på snap fordi folk ikke gidder å logge seg inn her for å legge igjen en kommentar. Men for å svare på spørsmålet ditt, nei jeg og Audun har ikke kranglet på noen mnd nå. Situasjonen er vanskelig, men den har brakt oss mer sammen enn vi noen gang har vært. Vi er så lite med hverandre, så når vi først er sammen så er det bare koselig og hygge. Masse klining og klemming <3

Kan du skrive noe av drittslengingen du fikk fra forrige uke etter at dere var på tv? Har sett flere bloggere kopiere drittkommentarer og publisert dem!!!!! Hadde vært vittig å se! Er så mange idioter der ute..

Ja, jeg skulle gjerne gjort det. Noen kommentarer er morsomme, men vi ikke noe drittslenging denne gangen. Bare masse fine meldinger <3

Når gråt du sist? Du er ikke så åpen på bloggen om dagen. No offence.

Første morgenen jeg våknet i Spania. Da gråt jeg.

Matten deres i stuen er den jeg har leitet etter! Hvor fant du den?

Den finner du HER. Sykt fin og stor. Vi har den største.

I dag måtte jeg bare snu i døren. Skulle ut å løpe men allerede igår begynte jeg å få vondt i halsen. Når jeg kjente den sure vinden med en gang jeg åpnet opp døren så måtte jeg bare gå å legge meg igjen. Sykt irriterende. Er jo ikke lenge siden jeg hadde vondt når jeg svelget. Og nå er jeg småsyk igjen. Dette har jeg ikke tid til! Reiser jo snart....

Nå ser jeg siste episoder av Mistresses. Veldig underholdene. I går var jeg hos svigers etter at jeg besøkte Audun. Og jeg har fått svar på celleprøven. Det gikk veldig bra! Det gjorde også mammografien. Så da er jeg vel frisk og rask, sånn ca :-) Nå må bare halsen bli bedre!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

lise
,
Tjener du mye her?
martaalise
martaalise,
sandrahuske
sandrahuske,
Så fin stue😍
martaalise
martaalise,
Heidi
,
Føler du vrir på ordene mine!!! Mente at du fremstår som et dårlig forbilde når du fremsnakker tynne jenter. Carrie Brashaw er jo syltynn!
martaalise
martaalise,
JAja oki. du får siste ordet
nouw.com/martaalise
Oda
,
God bedring 😊
martaalise
martaalise,
Takk Oda <3 i need it!!!!!!!!!!!!!!!
nouw.com/martaalise
Monica
,
Fersk ingefær, honning og sitron med varmt vann. Det er gull for en kranglete hals.
martaalise
martaalise,
Hei Monica! Tusen takk for tips 😃 jeg blir faen meg ikke frisk je
nouw.com/martaalise
Annonyn
,
Hvor stor er leiligheten? Skal du aldri kjøpe din egen bolig?
martaalise
martaalise,
Jeg eier to leiligheter jeg 😀 Kjøpte når jeg var 19!
nouw.com/martaalise