Ukens spørsmål...


Hvorfor begynte du med vippe-extensions og hvor tar du det?

Jeg tar det på Beauty House Sentrum i Oslo og er super fornøyd! Jeg begynte med det fordi jeg synes mine ikke var lange og tjukke nok, men når jeg ser på bilder av meg før jeg startet, som feks dette nedenfor fra ungdomsskolen, så ser jeg at jeg hadde fine øyenvipper naturlig... Jeg ligger på fanget til mamma btw. Og sjekk brillene, haha :-)

Kan du begynne å ha faste tidspunkt når du blogger? For eksempel Kl 8, kl 15, kl 21 hver dag?

Nei. Det går ikke. Jeg legger alltid ut innlegg hver hele time. Dvs, at jeg vil aldri legge ut ett innlegg halv. Men det er det lengste jeg kan strekke meg. Noen dager blogger jeg spontant, andre ganger er det planlagt. Hadde jeg hatt en skikkelig rutine på alt og planlagt hva jeg skulle hver dag til en minste detalje, så hadde det kanskje gått. Men sånn er det ikke. Men som dere kanskje har sett de siste mnd, jeg blogger hver hele time slik at det blir enkelt for dere og meg :-)

Skal du bli i Norge for alltid?

Nei, jeg tror ikke det. Men 10 år frem i tid tror jeg vi blir her.. Jeg vil jo gjerne bo i Spania, men kanskje vi kan ha vintermånedene i Spania og resten av året i Norge :-) Jeg er virkelig ikke noe vinter-menneske. Og kunne godt tenkt meg å fått en liten española med Audun :-) Jeg setter veldig pris på at mine første år var i ett annet land og jeg setter også pris på at jeg kan spansk. Det er en veldig fin kultur også må jeg ikke glemme været, haha :-) Nedenfor er bilde av meg og Maru, min barndomsvenninne fra Palma. Mamma hadde sydd flamenco kjole til meg og jeg var så stolt av den. Nydelig laget i forhold til de du fikk i butikk! Jeg hadde nok den fineste i gaten...

Hva er din yndlingsdrink om sommeren?

Jeg prøver å ikke drikke så mye sprit men om sommeren kan det være godt med en drink. Det er spesielt GT som er min favoritt også synes jeg enkle drinker med frukt og bær er godt. Kanskje jeg kan ha ett innlegg om det snart :-) Mine favoritt sommerdrinker!

Når kommer piñata videoen?

Den skulle ha kommet for noen uker siden men jeg har ikke fått redigert den ferdig. Jeg skal gjøre den ferdig i løpet av dagen, så kanskje til helgen?

Er det Bloggerne du skal være med på? Kan du fortelle mer om programmet? Hva det heter, kanal osv?

Jeg skal ikke være med på Bloggerne selv om det kanskje så sånn ut på bildene jeg delte her inne, men det er ett annet kult program som skal på TV. Kan ikke helt avsløre hva navnet er enda, og heller ikke når det kommer. Men med en gang jeg får lov å si noe, så gjør jeg det :-)

Farger du aldri håret ditt? Synes det alltid er det samme...

Jeg er ikke den som går til frisøren hver mnd både fordi jeg synes det er veldig dyrt + at jeg ikke har det behovet for å forandre meg hele tiden. Synes jeg har fint hår og jeg har aldri vært sånn kjempe opptatt av å variere eller ha masse forskjellige farger. Hadde en liten periode i ungdomstiden hvor jeg var veldig usikker. Ville være blond, også svart på håret også brun. Klippet det også bobb i 2009 og jeg angret etter 2 uker. Jeg føler meg mer enn fin nok med langt brunt hår. Det lysner litt om sommeren, men ellers er det som det alltid er.

Synes du skriver om mye bra, personlige og tabutemaer. Men ett området du ikke har beveget deg sånn innpå er mobbing. Er det fordi du selv har vært en mobber eller har du vært så heldig å aldri fått oppleve det?

Jeg har nok vært på begge sider. Vil ikke si at jeg har vært en mobber, men kanskje andre vil det? Har hatt mine teite perioder hvor jeg sikkert ikke var skolens snilleste, men jeg hadde også jenter jeg fryktet fordi de mobbet meg eller hånte meg på en rar måte i skolegården. Jeg snakker ikke ofte om mobbing fordi det er ikke noe som har berørt meg like mye som andre. Men jeg kan godt fortelle dere litt mer på et eget innlegg :-)

Hvor er den blå bikinien din fra?

Dette spørsmålet får jeg seriøst hver dag! Haha.. Spesielt over snapchat. Den er fra CUBUS :-) Og ja, den er helt nydelig! Så løp og kjøp :-)

Nå er det noen uker siden jeg har hatt "ukens spørsmål", men jeg vil gjerne prøve å ha det en gang hver uke. Så still spørsmål enten her i kommentarfeltet eller på snapchat, også tar jeg det med til neste innlegg :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Herregud, såå fin du var med kort hår!! wow:)
martaalise
martaalise,
Jo takk for det 😊 Følte meg fin med en gang, men så angret jeg. Hadde det enda kortere enn dette, for dette var 6 mnd etter at jeg hadde klippet meg. Men fant ikke bilde 😟
nouw.com/martaalise
Ingemarie
,
Synes du var drittstygg med kort hår. Jammen meg bra du ikke har det slikt lenger.. Du var også alt for brun? Sprøytet du deg brun eller?
Kommentaren er postet og blir vist når den er godkjent.
Rikke
,
Herregud, fikk du et lite sekunds tilfredsstillelse av å prøve å skyve den miserable dritten din over på noen andre? Synes synd på sånne som deg. Kommentaren din sier bare alt om deg selv, ingenting om Marta.
martaalise
martaalise,
Jeg har ikke sprøytet meg brun. Jeg var 17 år og hadde akkurat vært i Spania. I tillegg brukte jeg kanskje litt mer solpudder enn det jeg gjør nå. Litt sykt å anta at jeg har sprøytet meg.. Jeg var ikke drittstygg med kort hår. Sykt teit å si det.
nouw.com/martaalise
Camilla
,
Særiøst? Ka tjene du på å sleng dritt? Om du e fast leser av bloggen så vet du vel at hu ikke e helt norsk for det første, å kanskje hu til og med nettopp har vært i utlandet? Du e vel supermodell-pen uten feil å mangla du da regne æ med? Latterlig.

Æ les bloggen fast og følge på snap Marta! Du e rå👌🏽😊 Masse humor og sjølironi. Æ digge det😘
Rikke
,
Kan ikke jeg få litt av håret ditt? 😍
martaalise
martaalise,
Hei Rikke 😃 Seff kan du det. Hva er adressen din? Hahah! Takk for støtten på forrige kommentar 😃 Det varmet <3
nouw.com/martaalise
Vilde
,
Kossn har du hjerte til å si noe sånt? Ho e jo super nydelig, både med kort og lagt hår. Vi prøver å få mobbing ut av verden, du er med på å holde liv i mobbinga Inge? Marie..
martaalise
martaalise,
Snille Vilde <3 Tusen takk for fine ord!
nouw.com/martaalise
Ingemarie
,
Marta: Så nå er det ok at vi lesere blir angrepet av andre lesere? De kommentarene bør du slette! Du har et ansvar ovenfor oss som kommenterer og leser bloggen din!

Beklager så meget for at jeg sier min ærlige mening!!! Synes det er absurd å skryte av seg selv så mye. "Fin nok på håret"... "fin som jeg er". Det er vel opp til hver enkelt om du er fin på håret eller ei???
martaalise
martaalise,
Om det er noen kommentarer jeg burde slette er det vel dine? Så jeg skal godkjenne dine "fine" kommentarer, men ikke andres?
nouw.com/martaalise
vibeke
vibeke,
Kan man ikke si at man selv synes man er fin nok?? Er nok Janteloven som kommer inn her... Ikke bry deg om slike stygge kommentarer. Det sier så mye mer om DEM enn om deg. Selvsagt skal du kunne si at du er fin nok! Er direkte mobbing det vedkommende holder på med.
nouw.com/vibeke
martaalise
martaalise,
Haha tydeligvis ikke :-O Jeg må visst si at jeg er stygg for å bli godkjent, haha! Takk for kommentar Vibeke <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Såå fin du var med kort hår, også så fin og brun!😍 Heldig som blir brun så fort, gleder meg til videoen kommer:)
martaalise
martaalise,
jeg og! snart kommer den <3
nouw.com/martaalise
Anette
,
Herrefred så fin du var med kort hår! Det kledde du skikkelig godt. Men skjønner veldig godt at du ikke vil klippe av det lange fine håret du har nå, det hadde iallefall ikke jeg turt, haha! Hvor lang tid tror du det tok før det vokste ut igjen i den lengden du har nå fra etter du klippet deg? Det ser jo ut som du har et veldig sterkt og sunt hår, og da vokser det gjerne fort? Klem!
martaalise
martaalise,
Så snilt sagt! Tusen takk. Ja det vokser egentlig ganske fort! Tror det tok 1 år... Også har jeg klippet det regelmessig hos mamma.. Hadde kanskje latt meg klippe igjen, men ikke så kort som rett under ørene....klem tilbake <3
nouw.com/martaalise