Ukens spørsmål...


Hvorfor begynte du med vippe-extensions og hvor tar du det?

Jeg tar det på Beauty House Sentrum i Oslo og er super fornøyd! Jeg begynte med det fordi jeg synes mine ikke var lange og tjukke nok, men når jeg ser på bilder av meg før jeg startet, som feks dette nedenfor fra ungdomsskolen, så ser jeg at jeg hadde fine øyenvipper naturlig... Jeg ligger på fanget til mamma btw. Og sjekk brillene, haha :-)

Kan du begynne å ha faste tidspunkt når du blogger? For eksempel Kl 8, kl 15, kl 21 hver dag?

Nei. Det går ikke. Jeg legger alltid ut innlegg hver hele time. Dvs, at jeg vil aldri legge ut ett innlegg halv. Men det er det lengste jeg kan strekke meg. Noen dager blogger jeg spontant, andre ganger er det planlagt. Hadde jeg hatt en skikkelig rutine på alt og planlagt hva jeg skulle hver dag til en minste detalje, så hadde det kanskje gått. Men sånn er det ikke. Men som dere kanskje har sett de siste mnd, jeg blogger hver hele time slik at det blir enkelt for dere og meg :-)

Skal du bli i Norge for alltid?

Nei, jeg tror ikke det. Men 10 år frem i tid tror jeg vi blir her.. Jeg vil jo gjerne bo i Spania, men kanskje vi kan ha vintermånedene i Spania og resten av året i Norge :-) Jeg er virkelig ikke noe vinter-menneske. Og kunne godt tenkt meg å fått en liten española med Audun :-) Jeg setter veldig pris på at mine første år var i ett annet land og jeg setter også pris på at jeg kan spansk. Det er en veldig fin kultur også må jeg ikke glemme været, haha :-) Nedenfor er bilde av meg og Maru, min barndomsvenninne fra Palma. Mamma hadde sydd flamenco kjole til meg og jeg var så stolt av den. Nydelig laget i forhold til de du fikk i butikk! Jeg hadde nok den fineste i gaten...

Hva er din yndlingsdrink om sommeren?

Jeg prøver å ikke drikke så mye sprit men om sommeren kan det være godt med en drink. Det er spesielt GT som er min favoritt også synes jeg enkle drinker med frukt og bær er godt. Kanskje jeg kan ha ett innlegg om det snart :-) Mine favoritt sommerdrinker!

Når kommer piñata videoen?

Den skulle ha kommet for noen uker siden men jeg har ikke fått redigert den ferdig. Jeg skal gjøre den ferdig i løpet av dagen, så kanskje til helgen?

Er det Bloggerne du skal være med på? Kan du fortelle mer om programmet? Hva det heter, kanal osv?

Jeg skal ikke være med på Bloggerne selv om det kanskje så sånn ut på bildene jeg delte her inne, men det er ett annet kult program som skal på TV. Kan ikke helt avsløre hva navnet er enda, og heller ikke når det kommer. Men med en gang jeg får lov å si noe, så gjør jeg det :-)

Farger du aldri håret ditt? Synes det alltid er det samme...

Jeg er ikke den som går til frisøren hver mnd både fordi jeg synes det er veldig dyrt + at jeg ikke har det behovet for å forandre meg hele tiden. Synes jeg har fint hår og jeg har aldri vært sånn kjempe opptatt av å variere eller ha masse forskjellige farger. Hadde en liten periode i ungdomstiden hvor jeg var veldig usikker. Ville være blond, også svart på håret også brun. Klippet det også bobb i 2009 og jeg angret etter 2 uker. Jeg føler meg mer enn fin nok med langt brunt hår. Det lysner litt om sommeren, men ellers er det som det alltid er.

Synes du skriver om mye bra, personlige og tabutemaer. Men ett området du ikke har beveget deg sånn innpå er mobbing. Er det fordi du selv har vært en mobber eller har du vært så heldig å aldri fått oppleve det?

Jeg har nok vært på begge sider. Vil ikke si at jeg har vært en mobber, men kanskje andre vil det? Har hatt mine teite perioder hvor jeg sikkert ikke var skolens snilleste, men jeg hadde også jenter jeg fryktet fordi de mobbet meg eller hånte meg på en rar måte i skolegården. Jeg snakker ikke ofte om mobbing fordi det er ikke noe som har berørt meg like mye som andre. Men jeg kan godt fortelle dere litt mer på et eget innlegg :-)

Hvor er den blå bikinien din fra?

Dette spørsmålet får jeg seriøst hver dag! Haha.. Spesielt over snapchat. Den er fra CUBUS :-) Og ja, den er helt nydelig! Så løp og kjøp :-)

Nå er det noen uker siden jeg har hatt "ukens spørsmål", men jeg vil gjerne prøve å ha det en gang hver uke. Så still spørsmål enten her i kommentarfeltet eller på snapchat, også tar jeg det med til neste innlegg :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Såå fin du var med kort hår, også så fin og brun!😍 Heldig som blir brun så fort, gleder meg til videoen kommer:)
martaalise
martaalise,
jeg og! snart kommer den <3
nouw.com/martaalise
Anette
,
Herrefred så fin du var med kort hår! Det kledde du skikkelig godt. Men skjønner veldig godt at du ikke vil klippe av det lange fine håret du har nå, det hadde iallefall ikke jeg turt, haha! Hvor lang tid tror du det tok før det vokste ut igjen i den lengden du har nå fra etter du klippet deg? Det ser jo ut som du har et veldig sterkt og sunt hår, og da vokser det gjerne fort? Klem!
martaalise
martaalise,
Så snilt sagt! Tusen takk. Ja det vokser egentlig ganske fort! Tror det tok 1 år... Også har jeg klippet det regelmessig hos mamma.. Hadde kanskje latt meg klippe igjen, men ikke så kort som rett under ørene....klem tilbake <3
nouw.com/martaalise