Ukens spørsmål

Hei! Du har så fin blogg!:D Jeg lurte bare på en ting. Da vi fikk følge dere under rettssaken på Insider var Audun bekymret for å gå ute i Oslo, for at folk skulle ta han. Hvordan er dette i forhold til bloggen og deling av dagliglivet? Jeg heier virkelig på dere, og tror at deres forhold er sterkere enn mange andres med tanke på alt dere må gjennom! Det er et veldig godt spørsmål. Vi har valgt å ta det som det kommer og ikke la frykten stoppe oss til å gjøre noe vi har lyst til. Vi har fått noen ekle trusler, men det var både før og etter at bloggen ble startet. Audun er ikke så redd for seg selv, det er mest for meg eller at noen skal komme å dra han inn igjen i miljøet. Feks mene at han skylder å gjøre dem en jobb eller presse han på en annen måte. Det er ingen kjære mor i retten, selv om politiet finner bevis på at du både har blitt truet, mishandlet og presset til å gjøre noe. Kunne ønske jeg kunne fortelle dere mye mer.. For mye er rystende! Håper Audun en dag skriver en bok og forteller ALT - uten å sugarcoate noe.

Hva spiser du mest av? Smoothie!

Hvordan har du hatt det de siste ukene? Du har nevnt at du gråter mye? Jeg har det veldig bra akkurat nå!

Kan du blogge mer om de andre fengselsfruene? Vi får se hva fremtiden bringer. De fleste vil ikke at andre skal vite at de er det, og det er jo veldig forståelig! Mye man må takle i den situasjonen og da er det kanskje verre når flere vet, flere dømmer og flere snakker stygt...

Hva er ditt bakgrunnbilde? Jeg bytter ganske ofte faktisk... Jeg har to stk. Et av Audun fra forrige uke og ett av oss fra julen. Et morsomt og et koselig :-)

Hva tenker du om abort? At det er opp til hver enkelt å gjøre slik de vil med kroppen sin. Man kan ikke tvinge andre eller seg selv til å være klar for morsrollen. Urettferdig ovenfor både kommende mor og barn.

Hei! Jeg bare lurer på hva du gjør om dagene, om du studerer på deltid eller har studert? 😊 Og hva du eventuelt vil bli? Dette spør dere om hver dag, men jeg svarer gjerne igjen. Jeg er ferdig studert, jeg ble ferdig med min bachelorgrad sommeren 2014 - markedsføring og salgsledelse. Jeg vil bli verdens beste blogger!

Jeg lurte på om du eller Audun jobber ?:-) eller om du har friår<3 såklart bloggen er jobb 😊 men lurte på om du hadde noe på si. Bloggen er ikke en heltidsjobb om man tenker på lønn, men tiden jeg bruker, så ja :-) Vi leier ut leiligheter og tjener litt på bloggen. Ikke noe 8-4 jobb her :-)

Hvorfor er du ikke med i bloggerne? Haha, hadde jeg bestemt, hadde jeg vært med. Men jeg er med på et annet prosjekt som jeg snart skal fortelle mer om :-) Dere får tipse de som produserer programmet!

Hvorfor drikker dere aldri alkohol? Vi drikker veldig sjeldent her i Norge, men når vi reiser til utlandet drikker vi øl og vin og kanskje en drink om vi koser oss ekstra mye. Jeg finner ikke mening med å gå ut her i Norge på vinteren. Det er kaldt og jeg kan ikke kle meg slik jeg vil siden jeg fryser SÅ lett.. Man står i kø for å komme inn, kø for å bestille en drink, kø for å gå på do, trangt når man danser, sklir på glatta, alle blir sørpedritings... Ja jeg kunne holdt på i hele dag.

Mange av de samme spørsmålene går igjen. Veldig kjedelig for de som leser hvert innlegg. Håper dere kan søke her øverst på bloggen "ukens spørsmål" for å se om spørsmålet ditt har blitt besvart før. Trykk HER for å komme til alle ukens spørsmål.

Marta Alise

Liker