Ukens spørsmål

Endelig ukens spørsmål igjen! Dere stiller mange gode spørsmål og denne gangen ble det mange på snap.. Jeg tar printscreen av alle, men av og til rekker jeg det ikke. Men de jeg klarte å fange har jeg tatt med her! Om dere lurer på noe mer må dere bare spørre i kommentarfeltet! Da er dere sikker på at jeg får det med meg :-)

Har dere lyst på barn? Ja, klart vi har det. Men vi synes det blir urettferdig for barnet om vi skulle fått barn i en slik situasjon som vi er i. Vi vil gjerne gi det beste av det beste og det føler vi ikke at vi kan gjøre akkurat nå. Snakker ofte om det, men vi prøver å være fornuftig. Men, skjer det så skjer det, selvfølgelig :-) Har snakket litt mer utdypende om det HER.

Hvor kjøpte du de lyse skoene? De ble kjøpt på en lokalbutikk i Spania! Elsker de!

Hva hadde du i den ansiktsskrubben du hadde på deg på snap? Den laget jeg på farten fordi jeg skallet og var tørr. Litt sukker og olivenolje.

Er dine søstre "helsøstre"? Ja, vi har samme mamma og pappa alle tre :-)

Hva spiser du helst til frokost? Stekte egg, knekkebrød eller yoghurt.

Er du politisk engasjert? Hvem håper du vinner valget i USA? Nei, det er jeg ikke, men prøver å holde meg oppdatert på generelle ting. Synes det er på tide at en kvinne tar over, og mange av dere deler sikkert samme tanker som meg, om Trump. Så Hillary hadde jeg stemt på!

Kan du bli flinkere til å dele video og klipp fra hverdagen? Det var morsomt med klipp fra tivoli! Prøver! Må gjerne legge meg til på snap: martalise. Her er en video jeg lastet opp i går;

Snakker du forsatt med fengselsfruer som tok kontakt med deg etter Aftenposten innlegget ditt? Ja. Jeg snakker med mange av disse damene hver dag. Noen mer enn andre. De tok kontakt både før og etter Aftenposten :-)

Kan du blogge mer om mat og kosthold? Klart jeg kan!

Hva ser du helst på TV? En god serie vi følger med på, Idol, Millionær søker kjæreste, en dokumentar. Liker både træsh og seriøs TV :-) en god miks!

Les også: Ukens spørsmål i februar, Ukens spørsmål - kostholdet vårt

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Malin
,
Gode svar! 😊
Du tar så fine og livlige bilder!! Håper du aldri slutter med den bilde"stilen" du har nå.
Mari
,
Hei! Du har så fin blogg!:D
Jeg lurte bare på en ting. Da vi fikk følge dere under rettssaken på Insider var Audun bekymret for å gå ute i Oslo, for at folk skulle ta han. Hvordan er dette i forhold til bloggen og deling av dagliglivet?
Jeg heier virkelig på dere, og tror at deres forhold er sterkere enn mange andres med tanke på alt dere må gjennom!
Helene
,
Jeg lurte på om du eller Audun jobber ?:-) eller om du har friår<3 såklart bloggen er jobb 😊 men lurte på om du hadde noe på si