Ukens spørsmål

Her er de mest stilte spørsmålene de siste ukene. Det er alltid veldig mange mat og utseende-spørsmål og det synes jeg er veldig greit for det er enkelt å svare på :-) Håper dere blir fornøyd med svarene!

Bruker du hairextensions?

Nei, og det har jeg aldri gjort heller.

Hva heter bachelorgraden din?

Jeg tok bachelor i markedsføring og salgsledelse.

Må man ha sukrin gold i smoothieisen du la ut?

Nei, det er ikke et krav men bær er jo veldig surt så jeg anbefaler å ha noe søtt. Forrige sommer brukte jeg en-to ss honning og det er like godt!

Hva liker du best med Audun?

At han tar så godt vare på meg og kysser på meg hele tiden.

Hva er oppskriften på salaten du la ut på lørdag?

Denne salaten er supergod! En av mine favoritter. Her har jeg cherrytomater, fetaost, isbergsalat, avokado, og kalkun kjøttdeig som er krydret med spisskummin, paprika, salt, pepper, persille og hvitløk. (Smaker taco)

Hvem rydder mest hjemme hos dere?

Jeg er veldig heldig. Jeg har en mann som rydder og vasker minst like mye som meg, av og til mer faktisk. Han drar frem støvsugeren, tar sengen om morgenen om jeg ikke tar den, setter på klesvask, vasker opp etter meg på kjøkkenet når jeg har laget mat. Og beste av alt; jeg trenger aldri å spørre! Han gjør det av seg selv for han liker å ha det ryddig! Superdeilig mann å bo med.

Bor faren din i Argentina? Er han 100% derfra eller er han halvt norsk? Han er ganske lys!

Nei, min far bor ikke i Argentina. Han bor i Norge men er ikke norsk på noen som helst måte. Min far er 50 % italiensk, hans far(min bestefar) kom til Argentina fra Italia når han var liten. Moren hans (min bestemor) har spanske foreldre men er født i Argentina. Vet det er noe indianerblod ett eller annet sted på min bestemors side men det vil de aldri snakke om siden skammen (??) er så stor. Så det får jeg vel heller aldri vite med mindre jeg sender inn noe dna greier. Når sant skal sies er veldig mange argentinere veldig lyse, noen har blåe øyner og er helt kritthvite fordi de har europeisk blod i seg. Spesielt mange av italiensk, tysk og spansk opphav.

Hvor kjøpte du sminkekostene som du har på sminkebordet ditt? FINE!

De kjøpte jeg på ebay faktisk! Veldig lenge siden. Har ikke noe link men søkte bare på makeup brushes.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Drikke masse vann, alltid ha velstelte negler og tær, skrubbe kroppen godt annen hver dag i dusjen, et hvitt fint smil og godt humør.

Beste hårtips?

Ikke rett eller krøll håret for ofte. Jeg bruker ingen produkter i det heller. Shampo og balsam i dusjen også et par dråper olje annen hver uke når jeg husker det. Hårspray bruker jeg når jeg skal på fest!

Kan du legge ut oppskriften til kyllingssuppen du publiserte på snap på mandag?

Oppskriften er Audun sin og den ligger HER. Verdens beste suppe!

Når skal Audun inn å sone?

Ingen oppdateringer på dette. Tror jeg kommer til å oppdatere når jeg selv vet. Ikke noe nytt men rettssaken skal opp i midten av april og da vet vi kanskje litt mer. Innkalling kan komme til sommeren, etter eller til jul. Aner ikke når og jeg prøver å ikke bruke så mye tid på det. Nettopp hatt to uker hvor jeg gråter meg selv til søvne fordi det er det eneste jeg tenker på om natten. Men nå går det litt bedre!

Det var alle kommentarene jeg kom på som dere har spurt de siste ukene. Dere spør mest på snapchat og jeg prøver å skrive ned kommentarene deres i "notater" på mobilen for å så lage innlegg på det. Har ikke vært så flink til det men fra nå av skal jeg prøve å ha ett innlegg hver uke hvor jeg tar opp spørsmålene deres om det er mange nok, selvfølgelig. Gjerne still i kommentarfeltet på dette innlegget :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så gøy du tar deg tid til å svare på litt spørsmål!:-) den suppa så utrolig god ut! Og den salaten skal jeg absolutt lage <3 supert at det smaker taco da kan man jo bruke det til det også 😊 ha en fin onsdag <3
Lnn91
Lnn91,
Kjempe bra svart 😃
nouw.com/lnn91
martaalise
martaalise,
Takk 😃 <3
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
:D ja det er sant! Prøver å holde meg unna det ferdige tacokrydderet! ilikemåte søte deg <3
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Suppen høres nydelig ut. Den skal jeg lage iløpet av uken 😃 Pleier å lage en karrirett med eple, kjøttdeig, karri, fløte osv med pasta og parmesan til. Den er også nydelig. Minner meg om oppskriften til suppen. Kan finne oppskriften på min karrirett til deg om du vil 😊✨
Rebecc
,
Hei, har du jobb egentlig? og hvorfor ikke?
martaalise
martaalise,
Hei. Ja det har jeg 😊
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Ja det det må du <3 Du må gjerne sende meg oppskriften din: martaalisee@gmail.com 😃
nouw.com/martaalise