Ukens spørsmål - Thailand edition

Da har jeg samlet opp spørsmål jeg har fått fra dere angående Thailand. Om det kommer flere spørsmål blir de besvart hver for seg og ikke i eget innlegg. (Blir litt for mye Thailand på bloggen nå, hehe 😄)

1. Hvor er den fine overdelen/bodyen fra? 😊

Den er fra H&M, men den er 2-3 år gammel dessverre... Kanskje de får den inn igjen til sommerkolleksjonen?

2. Hvorfor valgte dere Thailand? Jeg liker ikke Thailand.

Vi elsket Thailand etter noen dager men først var vi ikke helt overbevist. Vi valgte Thailand fordi: 1. Vi hadde aldri vært der noen av oss og vi har drømt om det 2. Vi ville reise lengre enn bare til Gran Canaria 3. Det var grisebillig og vi fikk en god deal 👍

3. Hva var tidsforskjellen?

Thailand lå 6 timer foran Norge på den tiden vi var der :-)

4. Er det noe du angrer på at du gjorde eller ikke gjorde i Thailand? Skal nemlig dit om 2 uker!

JA! At jeg ikke smurte meg med 50 i faktor de første dagene... Og at vi bestilt dress på et sted som het DIOR FASHION - de er ikke noen anbefale å gjøre handel med..

5. Hvordan er det med dere i forhold til toll og slikt? Blir Audun "forfulgt" eller "plaget"?

Altså, vi gjør ikke noe galt, så da har vi heller ikke noe å frykte, men det blir fort en plage når de alltid skal sjekke. Tror kanskje navnet til Audun slår en alarm når han reiser? Om det finnes... Men samtidig så prøver jeg å forstå hvorfor de alltid skal sjekke, selv om Audun tydelig er ferdig med det livet og han hadde heller aldri gjort noe når jeg var med. Men vi ble tatt med inn i tollen på vei hjem fra Thailand ja, men vi hadde ikke med alkohol en gang. Eneste jeg bekymret meg for var at Audun hadde kjøpt en Ralph Lauren t-skjorte på marked som helt sikkert er falsk. Men det hadde nok bare blitt en bot, om det hadde blitt noe i det hele tatt. De er nok på utkikk etter noe annet ;-)

6. Anbefaler du Thailand for dem med barn?

Nei, absolutt ikke! Veldig skittent på de fleste steder, luften er forferdelig ekkel å puste inn i byen og trafikken er helt kriminell! Man må stoppe bilene og mopedene selv - med hånden også håpe på at de stopper da.. Haha :-) Jeg hadde ikke tatt med barn til Thailand, men Audun sier at han hadde det.. Så der vil vi få en diskusjon i fremtiden, haha :-)

7. Var det hai i Thailand?

Nei, vi så ikke noe hai og alle andre sa også at det ikke fantes hai. Men det hadde vært et haiangrep på en av øyene for lenge siden der vi var en dag men vi fikk ikke bade der... Ellers finnes det maneter og det har truffet Audun på beina, men han så den/de ikke.

8. Kan du lage liste over hva ting kostet i Thailand?

Øl: 80 bath

Middag for én person: ca 300 bath

Drink: 200 bath

Utflukter til øyene: ca 1800 bath

1 time massasje: 300 bath

2 solsenger og en parasoll: 200 bath

Saftis: 40 bath

Tuk Tuk (taxi): ca 200-300 bath

100 bath er ca 26 norske kroner! (Dette er bare ca priser og du finner selvfølgelig ting billigere og dyrere enn dette. Men dette er gjennomsnitt av hva vi betalte for de ulike tingene i løpet av 2 uker)

Nå skal vi snart trekke en vinner! Stikk innom igjen senere 😘

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Åh, ser ut som dere fikk opplevd masse og vært på mange fine steder iløpet av de to ukene 😊 Jeg har også vært i Thailand. Først var ejg i Bangkok, så var jeg i HuaHin.. Anbefaler ikke HuaHin. Utrolig stygt sted med lite å by på. Vil reise tilbake til finere steder i Thailand. HuaHin er virkelig et hull. Kjipt å kaste bort turen der når man først er i Thailand 😔 Men Bangkok var gøy da! ✨
Lene
,
Kult at dere bor i Ændal 😀✌ liker godt bloggen din, alltid innom å sjekker 😊
helene
,
Likte veldig godt spørsmålene, så ut som dere hadde to fine uker <3 frister veldig og reise dit etter du har blogget så mye om det, til tross for varmen haha, tror det kan bli litt for varmt. vet du om det er så varmt hele året? 😊
martaalise
martaalise,
Nei. Det skal visst være best å reise nå? Men det er veldig varmt synes nå jeg da... I mai begynner regnsesongen og da er det visst veldig badstu!! så ikke å anbefale på den tiden. tror den varer til september!
nouw.com/martaalise
Anette
,
Virket så herlig den turen deres 😃
martaalise
martaalise,
Det var det <3
nouw.com/martaalise