Ukens spørsmål - skal du vente på han?

Kan du skrive litt om hva du mener som skjer når audun blir å sone? Skal du vente på han i 5 år? Det blir jo å skje mye og forandres mye i ditt liv på disse 5 årene,det er jo ganske lenge. Du blir jo også eldre og er jo ganske voksen når han er ferdig å sone. Hva tenker du om å få evt andre kjærester,barn osv? Forventer audun at du skal vente på han eller er det noe du vil? Tror du forholdet deres blir annerledes når han er ferdig å sone? Ha en flott dag fine du <3

Denne kommentaren fikk jeg for noen uker siden men den har gått litt i glemmeboken. For meg er dette et ganske enkelt spørsmål å svare på og jeg tror at de som kjenner oss allerede vet svaret. Trodde jeg hadde vært ganske tydelig på bloggen om hvor mye jeg elsker Audun, men jeg forstår at noen setter spørsmål ved situasjonen vår, at jeg er så ung og at det er mange år "borte" fra hverandre. Men her er svaret mitt:

Ja, jeg skal selvfølgelig vente på han. Audun var dønn ærlig fra første dag om at han skulle inn å sone i fremtiden. Jeg aksepterte at det var en del av "Audun-pakka" og satt veldig pris på at han åpnet seg såpass tidlig at jeg kunne snudd ryggen til og gått andre veien om jeg ville. Audun har aldri forventet noe av meg, tvert i mot... Men det er på en måte en selvfølge at jeg skal vente på han, for det er tross alt han jeg vil dele livet mitt med og jeg kan ikke se for meg noe annet enn meg og han. Synes det til og med er rart å tenke på at han og jeg har hatt andre kjærester før.. Haha :-)

Jeg vil selvfølgelig ikke få noen andre kjærester og jeg vil heller ikke gjøre noe som kan risikere det jeg har med Audun. Å få oppleve den store kjærligheten i en så ung alder er noe jeg setter veldig pris på, men jeg setter enda mer pris på at jeg har fått verdens beste mann som behandler meg som en prinsesse. Kjærligheten mellom meg og Audun er så intens og fin at det er ikke plass til noen andre, ikke i tankene en gang. Jeg ønsker å få barn med Audun, men vi ønsker ikke å bli foreldre når han sitter inne. Ingenting kan planlegges 100% men jeg gjør mitt aller beste for at det ikke skal bli en situasjon der vi må ta stilling til abort eller ikke. Heldigvis er jeg bare 23 år, så jeg kan fint vente 7 år til! Å bli ung mamma eller alene mamma er ikke noe jeg har ønsket meg, og jeg kan egentlig ikke tenke meg en verre situasjon.. Jeg vet at mange er det og at ikke livet er ødelagt pga det, men jeg bare ønsker ikke det for meg, barnet jeg evt får og far til barnet.

Vi vet enda ikke når og hvor han skal sone. Det er en av de verste tingene med denne situasjonen. Ingenting kan planlegges. Eneste vi vet er at vi må utsette alt, hele livet. Som feks å få barn.. Nå har vi jo fått leilighet her i Arendal, men det er ikke sikkert at han skal sone her. Kanskje, mest sannsynlig, får han plass på østlandet og da vil det være naturlig for meg å flytte til den byen han skal sone i for å komme nærmest mulig. Enten om det blir Tønsberg, Skien, Halden, osv... Blir med til Nederland og jeg, om det blir noe av (dette ønsker vi absolut ikke, men det er ikke vi som bestemmer).

Det er veldig mye jeg ikke kan svare på nå som dere forstår. Og det er ikke fordi jeg ikke vil, men fordi vi ikke vet. Vi går egentlig bare å venter. Nå først dommen også innkalling.. Det kan ta kort tid, noen mnd men det kan også drøye over året.. Det blir veldig trist, kjedelig, kjipt og forferdelig å skulle entre den nye hverdagen hvor vi er fra hverandre, men vi blir vel vant til det også.. Heldigvis er vi så sikker på at det er oss to uansett situasjonen og nedtur.

Dette bildet er Audun veldig glad i. Her var vi i Bergen første gang etter at vi ble kjærester. Han fikk møte min familie og vi var så nyforelsket. Jeg er uten vipper og nesten sminkeløs. Ligner på Marta 12 år, haha :-) Men jeg blir så rørt av å se på bildet. Livet mitt skiftet drastisk, til det positive etter at jeg møtte Audun. Han ga livet mitt mening! Bildet er litt over 2 år gammelt.

Jeg skal bli flinkere til å ha ukens spørsmål! Om dere har noen spørsmål så still de gjerne i kommentarfeltet her også svarer jeg på video sammen med Audun til helgen 👍

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
utrolig flott skrevet <3 Audun er heldig som har deg, du er omsorgsfull tvers igjennom Marta, ble rørt av å lese inlegget. Du skriver så fint<3 jeg skal heie deg frem og støtte deg opp når Audun må inn å sone, du er så god
martaalise
martaalise,
åhh så skjønt sagt! Tusen takk for det <3 Det setter jeg kjempe stor pris på <3 😃 trenger heiagjeng!
nouw.com/martaalise
Charlotte K
,
Ønske dokker masse lykke til med rettsaken og håpe ting går dokkers vei 😊 Klem til deg marta <3
martaalise
martaalise,
Takk for det <3 det håper vi og... Klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
tonevinningland
tonevinningland,
Så bra Marta <3 Kjærlighet overvinner alt som jeg sier <3 Slik jeg har skjønt etter å ha lest bloggen din litt nå så kan jeg føle at dere elsker hverandre. og dette kommer dere gjennom fordi er kjærligheten sterk nok vil den klare komme seg over alle hindringer. Jeg har erfart det selv, ikke ved at mannen min måtte sone, men kanskje andre verre ting som det faktisk er jeg som har utsatt han for, men han elsker meg og vi elsker hverandre såpass mye at vi klarte komme oss over den vanskelige tiden. Så stå på ikke bry dere om noe som helst snakk fra andre - dere to vet best 😍
nouw.com/tonevinningland
martaalise
martaalise,
Tusen takk for skjønn kommentar ❤ ja vi skal nok klare oss 😄 kjærlighet!
nouw.com/martaalise