Ukens spørsmål - når skal Audun i fengsel?

God morgen! I dag har vi sovet hos svigers og skal snart komme oss hjemover for å pakke... På snapchat og her inne har dere stilt litt spørsmål de siste ukene og jeg skal endelig svare på dem. Vil prøve å ha en "ukens spørsmål" hver uke med video men siden vi var på reise forrige uke ble det litt vanskelig. Her er de spørsmålene som går igjen...

- Hvordan er en normal dag for deg?

Akkurat nå er vi midt i flyttingen men ellers er det veldig mye blogg, litt trening og resten Audun.

- Krangler dere aldri?

Jo, det gjør vi selvfølgelig. Men vi blir veldig fort venner igjen. Les forrige post :-)

- Hva syntes du om alle tilbakemeldingene du har fått på bloggen?

Jeg elsker de! Trodde aldri jeg skulle oppnå så mange følgere på bare noen mnd... Jeg er så fornøyd! Det er klart at jeg også har fått mye hets, det har jeg vært åpen med her inne og brukt ganske mye tid på. Men jeg tror ikke at en blogg er god nok før den også har fått sine "haters". Jeg synes det er veldig rart at noen vil lese en blogg de ALLTID er uenig i og hater. Men men.. Dem om det.

- Når skal Audun i fengsel? Vet dere hvilke dato? Og hva er dine tanker om det?

Audun har ikke fått noe innkalling og har akkurat anket straffen. Så nå blir det ny runde med rettssak og faenskap. Jeg ville at han skulle anke så jeg lettet over at han tok den avgjørelsen. Men samtidig vil jeg at han skal inn fortest mulig å starte soningen - bare for å bli ferdig med det. Men så lett er det ikke.

- Hva syntes familien din om Auduns fortid?

Ingen i familien min har dømt Audun. Han har vært velkommen fra første stund. Det viktigste for dem var hvordan han behandlet meg og hvordan vårt forhold var enn hva han har gjort tidligere. De er veldig glad i Audun og støtter oss begge 100 %. Det er deilig og viktig - for det er jo ikke akkurat noe man kan forvente eller ta forgitt når Auduns fortid er som den er.

- Hvordan klarer du å være så positiv med tanke på situasjonen du er i?

Fordi jeg har en hverdag som er fylt med kjærlighet, og selvom situasjonen er som den er - så har jeg alltid vært og er en veldig heldig jente! Jeg har aldri hatt det skikkelig, skikkelig vanskelig. Jeg og de rundt meg er friske og har det meste jeg ønsker meg ellers, så bortsett fra at jeg synes det er fælt at Audun skal i fengsel og at vi skal være fra hverandre så har jeg ingenting å klage på.

- Hvordan har det påvirket deg?

Jeg har jo opp og ned dager. Men jeg har også lært mye. Jeg er jo veldig ung og har allerede opplevd og lært mye mer enn jeg trodde - både positivt og negativt. Jeg setter også mer pris på Audun, for jeg vet at det kommer en dag der vi ikke skal være sammen.

- Har du det bra?

Ja :-) Bare veldig stresset med tanke på flytting og finne ett nytt sted og midt oppi alt dette er det jul og en del andre ting - som er hyggelig og spennende, men må brukes god tid på.


- Hva var det som fikk deg til å være så åpen og ærlig om alt dette med Audun? Det krever så mye av deg og det er så fint å se at du deler det med oss! Du er utrolig tøff❤️

For meg er det veldig naturlig å dele for jeg er en åpen og ærlig person. Men jeg hadde nok ikke delt det med Audun med mindre han var så åpen om det selv. Han deler mye på sin egen facebook, skriver innlegg her inne og skal på TV med sin historie i januar. Så vi er vel litt like der og det er herlig. Jeg synes det er så synd at noen skal tro noe som ikke er sant også er det jo en slags terapi for meg å skrive og uttrykke hva jeg føler eller går i gjennom. Jeg har også kommet i kontakt med mange andre som er i min situasjon og det er en lettelse å vite at man ikke er alene og kan snakke om ting som kanskje ikke andre "vanlige" folk forstår.

Til neste ukens spørsmål kan dere stille i kommentarfeltet også svarer jeg med video neste gang ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer