Ukens spørsmål - Kostholdet vårt

Før helgen fikk jeg spørsmål om kostholdet vårt siden vi trener så mye. Å trene mye synes jeg er enklere enn å spise umenneskelig sunt. For å være helt ærlig, så har vi ikke noe spennende kosthold akkurat nå. Jeg var veldig flink i sommer (egentlig hver sommer), spiste sunt og fulgte en "streng" diett. I høst ble ting litt vanskeligere siden livssituasjonen vår forandret seg drastisk. Jeg gikk fra å spise veldig sunt til å spise helt vanlig men med flere utskeielser. Jeg var mye lei meg og kunne gå en hel dag uten å spise til å så stappe i meg en hel ku på slutten av dagen... Livet på hotell var ikke så lett... Også kom vinteren og julen og da unner man seg litt ekstra. Jeg synes det er vanskelig å spise frukt til hvert mellommåltid og ikke spise "dritt" i helgene. Så nå kan jeg si at kostholdet vårt er veldig kjedelig. Vi har et kosthold som folk flest har tror jeg. Vi prøver å spise sunt 6 dager i uken også skeier vi ut fra fredag kveld til lørdag kveld. Vi spiser enten usunt fredag eller lørdag kveld. Nå som vi går mot lysere tider skal jeg prøve å kutte ned på karbo og porsjoner for jeg trivdes helt klart i sommer når jeg hadde gått ned en del.. Nå er jeg tilbake der jeg var før sommeren - kjedelig! Men nå har jeg funnet frem bilder som beskriver det vi har spist de siste ukene + utskeielser også får jeg heller oppdatere dere om jeg får motivasjon til å ha litt morsommere diett.

FROKOST:

Frokost er det måltidet jeg liker aller best. På førsteplass er stekte egg, jeg elsker egg og spiser det i hvertfall annen hver morgen. Ellers går det i rugsprø knekkebrød, kalkunskiver, yoghurt, smoothie og havregryn.

LUNCH:

Lunchen vår ligner veldig på frokosten. Om vi ikke drikker smoothie til frokost så blir det til lunch. Ett glass hver dag er et must for oss for vi elsker smoothie! Lunchen kan også bestå av en salat eller rester fra middagen før. Jeg er veldig glad i tunfisk så dette blir spist 2-3 ganger hver uke til lunch eller middag.

1. tunfisksalat 2. smoothiebowl, 3. en kiwi, en sportsbar, og smoothie: 200gr jordbær, 2 dl melk + en banan 4. sportsbarer 5. yoghurt og dip med grønnsaker og frukt 6. skogsbæryoghurt

MIDDAG:

Jeg er veldig glad i å lage middager og utforske nye retter. Men fast hver uke når vi er hjemme går det i wok to dager i uken, fisk/scampi to ganger i uken og taco en dag i uken.

scampi wok, kylling med stekte grønnsaker og poteter, biffwok, tacosalat, laksewok, cæsar wrap, fylte paprikaer, tunfisksalat

KVELDS/DESSERT:

granola dessert, vinterdessert, sunn funlight-gele, sunn is, eplesnacks, saftis,

UTSKEIELSER I HELGENE:

Vi har en spisedag i uken. Noen uker blir det flere dager hvor vi skeier ut når vi feks er på besøk eller det er en bursdag. Min favoritt er smågodt og superchips.. Elsker også brownies.. Håper jeg kan svare blankt på dette neste gang jeg oppsummerer kostholdet vårt, haha :-)

I dag stod vi rett opp til svømming. Audun vekket meg i ti tiden og spurte om vi ikke kunne svømme i dag også... Eneste jeg tenkte var "åhhh det er lørdag og vi var i svømmehallen for under 24 timer siden.. Kan jeg ikke få fred?" Haha.. Men så tenkte jeg at vi spiste godteri i går (selv om Audun slukte over 70 % av skålen) så da hev jeg på meg badedrakten å ble med. Ble 50 lengder og nå føles det veldig godt. Håper vi tar treningsfri i morgen. Nå skal vi en liten tur på byen også skal vi faktisk videoblogge etterpå! Gleder meg :-) Om dere har noen spørsmål vi skal ta med så still de gjerne i kommentarfeltet. Håper dere nyter lørdagen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer