Ukens som gikk

God kveld alle dere som er innom på første mandagen i året. I dag har vi ordnet litt i leiligheten og vært på trening. Det var hardt å begynne ordentlig igjen men jeg er sikker på at det blir bedre når denne uken er forbi. Walk in closet ser ikke ut, men heldigvis begynner den å forme seg. Forrige uke var det flytting og nyttårsfeiring på gang. Det er så herlig å se hvordan det former seg. Vi er veldig lykkelig akkurat nå. Her er uken som gikk;

Snapchat; martalise

Instagram; martaaliseblog

Ukens bilde: Dette bildet er fra nyttårssaften her i Arendal. Jeg vet ikke helt hva Audun prøver på her, men jeg vet at her var vi småbrisne, lo og gikk hånd i hånd langs bryggen der. Vi hadde det så koselig. Haha, han er så herlig. Må av og til klype meg selv i armen.

Ukens nedtur: Denne uken har det ikke vært noen nedturer, bortsett fra kulda!

Ukens hendelse: Nyttårssaften! Man trenger ikke alltid en stor fest for å kose seg. Siste kveld i 2015 brukte vi for å feire romantikken og leiligheten.

Ukens opptur: Å nyte tiden med Audun i denne deilige leiligheten. At snøen kom. At vi fikk omtrent alle møblene på plass. At et nytt år er startet. All respons jeg har fått på bloggen. I love you!

Ukens kjøp: Tven og alle de nye møblene våre ♥

Ukens kommentar: Ukens kommentar kommer fra en flott jente som har blogg selv. Den kan du besøke HER. Grunnen til at dette ble ukens kommentar var fordi det er en kommentar fra en jente som har opplevd sin familie å bli ødelagt av rusen men likevel ser vår side av saken. Hun er utrolig støttende og ga meg en veldig varm følelse. Jeg tror jeg har lest denne kommentaren 10 ganger og jeg blir like glad og rørt hver gang. Tusen takk til deg.

"Kjære deg! Fortsett å være så sterk som du er. Jeg syns rettssystemet er litt dumt. Alle kan gjøre feil, og her har du en fyr som har fått livet sitt på riktig vei i løpet av de to årene en slik ting har ligget i systemet og ventet. Hvordan han har oppført seg i disse to årene burde jo da spille inn på hvor streng straffen er. Jeg er utrolig lei meg på deres vegne, og håper at tiden går fortere og straffen kortere enn forventet! Og plis, ank om dere må, men hvor stor rolle spiller det om han med god oppførsel kan komme ut om 2-3 år? Er ikke det bare ekstra slit for dere? Men om det så kan spare dere litt ekstra tid før han må dra så gjør det. Ta vare på hverandre og nyt hvert sekund sammen nå. Jeg er som deg. Kjærlighet først, tenke etterpå. Og noen ganger er det ganske vondt, men det er også vi som er sterkest, vi som ser løsninger isteden for problemer, og vi som til slutt tørr og satse på å være lykkelig. Gratulerer til deg som har klart det og funnet din lykke. I medgang målet desverre være motgang, men forhåpentligvis har dere nå brukt opp motgang for resten av livet og kan leve lykkelig i alle deres dager (den var litt klisje, men sånn er vi bare). Jeg ønsker det beste for dere. Og jeg syns det skal applauderes å tørre å stå frem med noe slikt, og jeg har aldri sett deg eller Audun ta noen offerrolle. Dere har begge stått for hva som har skjedd, dere tar begge ansvar for Auduns handlinger og dere er jævlig sterke.

Til alle dere tafatte mennesker som TROR dere vet så mye. Denne bloggen er ikke for å få sympati, men å vise en annen hverdag, et anderledes liv, hun har aldri prøvd å unnskylde eller minimalisere hva Audun har gjort, men fortsatt å vise at selv om man gjorde dumme ting 2 år siden så vokser man! Man innser hva man selv synes er viktig i livet. Noen ganger virker stoff som en god løsning, du føler deg bra når du gjør det, og det er jo naturlig så man tenker ikke så mye over konsekvensene, noen sliter med pengetrøbbel og sliter kanskje så mye at de ikke vet hvordan de skal få penger, så de går for en alternativ løsning. Jeg har selv en ødelagt familie pga rus, men det betyr ikke at alle mennesker som driver med stoff er dårlige mennesker. Min beste venn, min far, min styrke og helt brukte stoff, men allikevel så ga han meg alt jeg trengte. Kjærlighet, mat, tid og utflukter nesten hver dag. Han er den beste pappaen jeg kunne tenkt meg. Men siden han en gang i tiden var lovbryter så burde jeg dømme han deretter? Når skal dere se at det ikke bare er mange flere sider enn en spesifikk ting ved en person, men mennesker kan gjøre feil. Audun har gjort en feil, han angrer, og han syns det er fryktelig å skulle i fengsel. Det betyr ikke at han ikke syns det er riktig, men han må for fader ha retten til å synes det er kjipt å splittes fra sin kjæreste og forlate familie, venner, kjæreste, leilighet og ikke minst et helt liv for å sone for en tabbe han gjorde når han var ung, dum og uansvarlig.

Jeg støtter dere hvertfall og syns det er fryktelig at du må gjennom dette, men håper du finner styrken i å tenke på alle de fine tingene dere har opplevd sammen. Jeg håper du kan sitte i deres nye leilighet, i deres nye sofa, og holde rundt dine nye gullputer, tenke tilbake på gode tider og vite at snart, snart kan det skje igjen. All kjærlighet til dere.
Toya"

Ukens blogg: Dette er en ny kategori i ukens og den er for å gi dere inspirasjon til å lese andre bloggere som jeg mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Denne jenten heter Heidi, er 18 år gammel og blogger om utrolig kule outfits og har innimellom videoblogg. Jeg elsker videoblogg og har sett alle hun har postet. Om du vil lese hennes blogg kan du trykke HER.

Ukens sang: Efter jul med Melissa Horn - om dere hører den, så forstår dere.

Håper alle har hatt en fin uke og er klar for årets første uke. Det er jo nå året egentlig begynner :-) Følg meg gjerne på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer