ukens serietips

The Good Doctor

Da var jeg ferdig med en ny serie - igjen! Her går det unna altså. Det finnes ikke noe hyggeligere nå om vinteren enn å krype under teppe og se gode serier og filmer. Jeg er alltid på utkikk etter noe å følge med på, for det gir meg noe å "glede meg til" når jeg kommer hjem.

For noen uker siden anbefalte Audun meg The Good Doctor. En dramaserie som går på tv2. Den handler om Shaun Murphy, en dyktig kirurg som har autisme. Først blir han møtt med fordommer og ekle kommentarer fra de andre legene, men Shaun kjemper videre og viser hvor god han er - kanskje den aller beste! Det er veldig spennende i mange episoder, mens mest av alt er serien morsom å se på. Han eier ikke sosial kompetanse og kan plutselig buse ut med noe som ikke passer ikke. Man får en innsikt i hvordan det faktisk er for mange med autisme. Og vi burde alle bli mer tålmodige og akseptere at vi er forskjellig! En liten oppvekker :-)

Dere finner hele sesongen på tv2sumo...

Hva passer vel bedre på en søndag enn å snurre en god serie? Håper dere vil se den, om dere ikke allerede har sett den da ;-) Jeg ble litt skuffa over at det kun ligger én sesong ute. Gleder meg til det kommer en ny en!
Da var det allerede søndagskveld. Jeg håper det går unna frem til i morgen for da skal jeg besøke Audun. Passet på å bestille besøk første dagen i uken for jeg tror det er litt nødvendig mtp tilstanden hans. Håper alt er bedre i morgen og at jeg kan komme tilbake her og oppdatere dere med noe positivt. Vi får se! Kan hende de også sender han et annet sted denne uken. Så jeg må vel forberede meg på at jeg må starte kjøringen snart... Tommel ned for det! Men viktigst at han har det bra, for ellers funker ikke jeg på utsiden. Da kan man faktisk begynne å snakke om at jeg går og "venter"....

Marta Alise

Liker

Kommentarer

marikabentzen
marikabentzen,

Jeg begynte å følge med på denne serien når den startet på tv, og det er virkelig en av de fineste seriene jeg noensinne har sett!

Lykke til med besøket i morgen 😊

nouw.com/marikabentzen
martaalise
martaalise,
Jaa <3 Tusen takk 😃
nouw.com/martaalise
Mette
,

Ja den er kjempe bra! Men alle episodene fra sesong 1 ligger ikke på sumo. Det er 18 episoder i sesong 1, og nå er det bare lagt ut 12 episoder. Så det er fortsatt mange igjen. Serien er relativt ny i USA også, så sikkert derfor det bare er en sesong der!!

martaalise
martaalise,
Håper de kommer snart 😃 <3 Takk for info 😃
nouw.com/martaalise