ukens serietips

ukens serietips

God lørdag dere! Nyter dere helgen? Tenk at det bare er 20 dager til 17 mai nå! Jeg gleder meg og har allerede begynt å telle ned. Tidligere i uken kjøpte jeg inn litt pynt til dagen. Vi skal ha ett vennepar over til champagnefrokost. Så etter denne helgen så må vi passe på. Jeg er så redd for å få for mange "drikkedager". Haha :-)

Noen som ikke er redd for alko er disse damene her. Denne serien begynte jeg å se med jentene i Barcelona og de fikk meg helt hektet. Først synes jeg det var kjemperart at de så på en serie med noen damer som er ganske mye eldre. Men etter noen minutter med første episode så skjønte jeg hvorfor. De er jo hilarioooous! Så morsomme og artige! Denne serien må dere se.

Serien handler om Grace og Frankie som egentlig ikke er så gode venner. Mennene deres jobber sammen og de to damene er egentlig to vidt forskjellige damer. Hun ene er mer sånn spirituell og nesten litt hippie-aktig, mens hun andre er sånn "finfrue" som lever det perfekte liv. En dag avtaler de 4 en middag sammen og mennene forteller at de er homo og sammen med hverandre. HAHA! Er det mulig.. Så tragikomisk. Jeg føler jeg ikke kan røpe mer, men etterhvert så må de lære seg å leve med at de siste 20 årene har vært en ren løgn også må de finne ut av hvordan livet skal gå videre.

Grace & Frankie

Du finner serien på Netflix! Jeg har bare sett sesong én, men til neste uke skal jeg starte på nr to! Gleder meg sånn :-) Skulle nesten sett alt sammen igjen med Audun slik at jeg får presentert disse to herlige damene til han <3

____________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

norenida
norenida,
Tusen takk for tips, var det jeg virkelig trengte!
nouw.com/norenida