ukens serietips

- QUEEN OF the SOUTH -

Litt sykt at jeg ser på denne serien, for mye av handlingen foregår i Mexico, og jeg kan ikke si at det er så mye positivt. Det er veldig spennende å se på, men når man tenker seg om, så er det litt skummelt også. Jeg skal jo dit om noen måneder. Men, tilbake til serien! Den er sykt bra og dere må se den! Queen of the South handler om Teresa som blir sammen med en mann i et kartell. Alt er idyll med luksus før han blir drept og hun må løpe for livet. Kartellet finner henne og hun blir tvunget til å jobbe for dem. Heldigvis er hun ekstrem skarp og smart - så hun blir fort forfremmet.

Tross alt, så får man sympati for Teresa men hun liker makten og synes det er spennende. Snart lærer hun at det livet hun lever er mer enn hva hun selv kan kontrollere og håndtere. Politiet og regjeringen er veldig korrupte og man kan egentlig ikke stole på noen. Gjenspeiler dagens Mexico dessverre.

Denne serien anbefaler jeg på det sterkeste! Jeg hater at det kun er én sesong. Men forhåpentligvis kommer det en sesong til snart! Den er jo helt ny!

- du finner serien på Netflix -

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Juliebjerkaas
Juliebjerkaas,
Veldig spennende å bra serie, og sesong 2 er ute, men må vel vente en stund før den kommer på Netflix
nouw.com/juliebjerkaas
martaalise
martaalise,
Må se den når jeg kommer hjem <3
nouw.com/martaalise