ukens serietips:

Your beauty got my attencion, but your personality stole my heart...

Da var det tid for å oppgradere TIPS-kategorien min litt. Jeg vet dere setter pris på et godt serietips, så her kommer det; The Girlfriend Experience. Denne så jeg på under to dager.. Haha :-) Den var så spennende og bra. Ikke en typisk serie som ligner på de vi har sett, men jeg likte den veldig godt.

Den handler om advokatstudenten Christine som forandrer hele livet sitt med å gå inn i eskorte-verdenen. Hun har litt vanskeligheter for å balansere livet med alle utgifter, så når hun en dag får sjansen til å entre en verden full av penger, rike mennesker og dyre gaver - så griper hun den. Man følger henne gjennom de første dagene hvor hun er skikkelig usikker og redd, til hun blir ekspert og vet hva hun vil ha. Dessverre for henne går ikke alt etter planen og plutselig får hun utfordringer med følelser, jobb og de rundt seg.

Har noen av dere sett den? I løpet av hver episode så tenkte jeg så mye på de som faktisk jobber med dette hver dag. Hvor rart og ekkelt det må være å ta betalt for sex med menn du ikke ville ha ligget med i utgangspunktet. Denne serien er veldig flinke til å få deg til å IKKE synes synd i dem som jobber i den bransjen. Men jeg tenker likevel at det aldri kunne vært meg for det føles så rart å skulle ligge med noen som var så mye eldre, kun for penger.. Men man skal aldri dømme for alle har sine grunner og sin historie.. Serien er i hvertfall veldig spennende og litt annerledes enn alt annet :-)
Håper dere vil se denne når anledningen byr seg :-) Kom gjerne med serietips i kommentarfeltet! Jeg ser ikke på en dritt akkurat nå. Jeg og Audun ga Skam en ny sjanse forrige uke og det er jeg glad for. Er dessverre ikke en av de som blir helt frelst av den serien, men den er bedre enn jeg tenkte først.. Vi har nå sett alt og trenger derfor noe nytt! Gleder meg til å se om jeg får tilgang til amerikansk Netflix når jeg drar bort der i morgen. Fikk spansk Netflix når jeg var i Spania for en mnd siden i hvertfall... Men, jeg skal jo ikke ligge inne å se på serier når jeg er i NY da.. Bare kjekt å se, siden utvalget er så sykt mye bedre enn her... Hehe :-)

_________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Karoline
,
Hvor så du på denne serien? 😊
martaalise
martaalise,
Tv2sumo ❤️😘
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Hei Marta:) En stund siden jeg har lest bloggen nå. Den serien så jeg også for en stund siden. Likte den kjempe godt jeg også! Har du sett big little lies? Hvis ikke, så MÅ du se den! Virkelig den beste serien jeg har sett på svært lenge. Anbefales på det sterkeste! 🌸
martaalise
martaalise,
Hei Rikke! Så kjekt at du er innpå igjen. Den har jeg sett ja, så den når jeg bodde i Barcelona for en mnd siden. Anbefalte den innpå her også <3
nouw.com/martaalise
Julie
,
Åå du må de the client list på Netflix sykt braa!
martaalise
martaalise,
Takk for tips Julie! 😃 Det skal jeg gi en sjanse! elsker serietips!
nouw.com/martaalise