ukens serietips - skremmende og ekkel!

Jeg har tydeligvis sovet i timen, for jeg har ikke fått med meg denne nye serien "A handmaid's tail". Har lest at mange har sett den, men aldri registrert at det kan være noe interessant for meg! Men så fikk jeg anbefaling av jentene i helgen, og da kunne jeg ikke la være å se den når de fortalte hva den handlet om! Og nå skal jeg fortelle dere det, slik at dere kan bli like hekta som meg :-) For selv om det er sommer, så er det kjekt å ha en serie å følge med på!

Dette blir nok den ekleste serien jeg noen gang kommer til å anbefale! Men den er veldig spennende og interessant. Ikke noe typisk "jente-serie", men dere vil like den! Om dere ikke allerede har sett den da :-) Hehe!

A handmaid's tail handler først og fremst om kvinner som har blitt tatt som slaver for eliten. De er forsatt fruktbar i et samfunn der dødelighet blant spedbarn og spontanaborter er høye. En gang i måned må de ligge med mannen i huset for å prøve å bli gravid. De blir tvunget ut av sine vanlige liv med ektemenn og barn, til å bli brukt som en fødemaskin. June, som er hovedpersonen i serien hadde mann og barn, men han ble skutt og barnet ble tatt i fra henne. Nå er hun og mange andre kvinner, som forsatt er fruktbare tvunget til å leve med rike par for å få ungene deres. Samfunnet er også ekstremt konservativ og har strenge regler. De blir hardt straffet om de gjør noe "ulovlig". Man får også se tilbake på hvordan livene deres var før "revolusjonen"...

Høres den spennende ut? Den er ekstremt dyster og provoserende - spesielt for oss kvinner, for dem er så utrolig undertrykt i serien. Jeg er på episode 8 nå, det er 10 totalt - og jeg kan anbefale den på det sterkeste! Kommer nok til å fullføre serien før uken er omme, haha :-) Men jeg må si jeg har blitt sinna ett par ganger i løpet av hver episode - selv om jeg synes den er bra laget!

Dere finner serien på HBO!

________________________________________________________

For flere tips, sjekk ut kategorien "TIPS" :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Denne skal eg skjekke! Tusen takk for tips:)
nouw.com/mariasinverden
martaalise
martaalise,
Reidun Beate,
Åh, denne har jeg tenkt å begynne på flere ganger, men nå skal jeg ikke vente lenger. Kaster meg over første episode med en gang. 😃 Takk for tipset 😃
reidunbeate.com
martaalise
martaalise,
Haha Håper du liker den!! 😃 Litt ekkel, men må sees synes jeg!
nouw.com/martaalise