ukens + nytt design

Hei dere! I dag har jeg og Audun vært veldig effektive. Jeg har svart på mail, vasket, hentet mye vinterklær i boden + at jeg har ordnet med Auduns gave. Jeg gleder meg sånn! Klarer dere å gjette hva det er? Blir kanskje litt vanskelig å gjette men hadde vært morsomt å sett hva dere tror... Om 2 dager er det 1 mnd til han har bursdag og da er det faktisk på tide at han får vite det.. Hint, hint ;-)

Forrige uke var jeg mye alene og for å være helt ærlig så skjedde det ikke så mye.. Men her er ukens punkter:

________________________________________________________________________________________________

ukens hendelse: Det var ikke noen spesielle ting som skjedde forrige uke. Det er sjeldent men deilig faktisk. Om det er noe jeg absolutt skal nevne så er det følelsen av å komme hjem. Vi har vært mye på farten og etter over én uke i Bergen så var det deilig å komme hjem til sengen og leiligheten vår. Det var også veldig koselig å være med onkelbarna til Audun i helgen. Ble ikke så mye tid men vi lagde pizza og muffins + cockies. En skikkelig kalori-lørdag men vi hadde det veldig fint.

ukens nedtur: Å være alene. Forrige uke var jeg SÅ mye alene. Har fått gjort en del men jeg føler likevel at jeg nesten mister motivasjonen til å leve. Dramatisk.no - men det er sånn jeg føler det. Jeg ser liksom ikke noe glede i noe..

ukens opptur: Å få Audun hjem! Det var helt herlig når han kom hjem. Fikk verdens fineste gave også! Han var først i Oslo i forbindelse med bokforlag også i Sofia på flere møter. Han jobber sykt hardt for å få investorer inn i et minerydderselskapet i Kurdistan som jeg har nevnt ett par ganger. En liten opptur forrige uke var at jeg fikk nytt design. Jeg blir liksom aldri helt fornøyd.. Men nå er jeg litt nærmere.. Hater når det er rotete. Så istedenfor å bruke tid på blogginnlegg forrige uke, så har jeg brukt tiden på design. Det er superenkelt her inne på nouw men likevel ting jeg ikke har funnet ut som bare plutselig løsner, haha :-)

ukens sang: Dante Klein - let me hold you (turn me on)

ukens kommentar:​ At jeg så ut som jeg var 12 år på ett bilde uten sminke, haha :-) Helt enig, selv om personen "prøvde" å være frekk.. 

ukens kjøp: Dette er ikke mitt kjøp men en gave jeg fikk av Audun! Vi hadde 2 år og 8 mnd for noen dager siden og det ble feiret med litt gaver siden vi ikke har fått gått på date.

Nå skal jeg bli med Audun på handletur. Han har hengt opp persienner i dag men mangler noe mer verktøy for at det skal gå fortere! Vi blogges om litt!

___________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Superfin design <3
nouw.com/hannagothberg
martaalise
martaalise,
Pauline og Rikke
,
du burde kanskje nevne hvor treningsfreak du plutsleig har blitt. Det er jo ikke sunt å gå over til å trene hver dag når du er vant til å trene 2-3 ganger i uken. Skulle tro du hadde en slags sykdom...
martaalise
martaalise,
Hva mener du/dere? Jeg kan vel trene når jeg har lyst uten å ha en sykdom? Dere har ikke peiling på hvor mye jeg trener. Er ikke akkurat slik at jeg blogger/snapper eller instagrammer det hver gang.
nouw.com/martaalise
Helene
,
utrolig fint design <3 herregud så spent! lurer på hva det er haha! kanskje en tur??
martaalise
martaalise,
oh yes <3 😃
nouw.com/martaalise
inger,
så fint design, og så fine bilete 😃
www.nouw.com/ingerhelgestad
martaalise
martaalise,
Elisabeth
,
Eg føler virkelig at dere skal på tur igjen haha!! Gleder meg... trist at det er så fælt å være alene.. eg var alene med bare yngste i helgen men du verden så deilig det var. Fær hatet eg
martaalise
martaalise,
haha 😋 jeg må få meg en liten en jeg også <3 underholdning <3 haha 😃
nouw.com/martaalise
Åse
,
Så fint armbånd
martaalise
martaalise,