Ukens mål

​Da er det duket for siste uken i retten. Det skal bli så sinnssykt deilig å bli ferdig på torsdag! Likevel blir det 4 lange dager på oss og vi er allerede ganske sliten, så i den anledning har jeg skrevet ned ukens mål for meg sånn at jeg kan holde meg ekstra fokusert på det som er viktig!

HOLDE MOTET OG FORBLI POSITIV

Dette punktet er nok viktig å alltid tenke på, men i slike tider som dette er det ekstra vanskelig. Men jeg skal prøve å holde meg positiv og ikke gi vonde tanker oppmerksomhet. Heldigvis er vi to om dette og jeg har Audun som trøster meg gjennom stunder hvor jeg er lei meg.

STØTTE AUDUN OG VÆRE VERDENS BESTE KJÆRESTE

Dette henger godt sammen med første punkt. Jeg er jo ikke akkurat verdens beste støtte når jeg er negativ og lei meg. Audun sier jeg er verdens beste kjæreste, men det er ikke alltid jeg er det. Denne uken trenger han det mer enn noen gang. Så jeg skal være super-kjæreste! Og støtte han som jeg pleier og trøste om nødvendig.

TRENE ANNEN HVER DAG

Det er ikke noe hemmelighet at det er vanskelig å finne tid og energi til å trene her i Oslo. Men på en eller annen måte har vi funnet tid til å trene lenge og tungt i helgene når vi har vært hjemme. Men denne uken skal vi prøve å få tatt noen turer og trene på senteret på det hotellet vi bor på. Vi sitter mye stille hver dag, så det er godt å få beveget seg litt!

BLOGGE 3 GANGER OM DAGEN

Jeg har den siste mnd begynt å blogge litt ekstra og det vil jeg gjerne opprettholde! Føler bloggen blir mye bedre av gode og hyppige oppdateringer :-)

HOLDE MEG TIL MATPLANEN

Dette punktet har heller ikke vært det beste. Jeg har hatt mest gode dager, men så har det vært dager hvor det har vært umulig å være flink. Det er vanskelig når man går så mange timer uten mat også har man ikke eget kjøkken. Sistnevnte hater jeg..

GJØRE MEG KLAR TIL Å VITNE

På torsdag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort; nemlig å vitne. Det blir utrolig skummelt for meg og jeg har gruet meg siden jeg fikk vite det. Jeg må forberede meg, så jeg ikke driter meg ut eller ødelegger noe.

Hva er deres plan for uken? PS: Jeg har tatt over instagrammen til Comfort Hotel Børsparken her i Oslo, kan dere følge meg der? Da blir jeg superglad! Brukeren er; @comfortborsparken ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hverdagsmagi
hverdagsmagi,
sender gode tanker til dere denne uken ☺️💗
nouw.com/hverdagsmagi
martaalise
martaalise,
Takk <3 det trenger vi!
nouw.com/martaalise
Tina
,
Tenker masse på dere!! og deg som skal vitne på torsdag! du er tøff:)
martaalise
martaalise,
Hei Tina <3 jeg vitnet i går. Det ble litt forandring i planene! Men det gikk fint <3 takk for at du tenker på oss!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Uendelig lykke til denne uken!❤️ Tenker på dere, og virkelig lykke til på Torsdag skal tenke ekstra på deg da❤️ Skjønner det blir vanskelig når man et sulten og ikke har noe kjøkken da er det liksom altfor lett og ty til det lettvinte. Du er flink som har satt deg mål for uken, og følger deg selvfølgelig på Instagram til hotellet😊
martaalise
martaalise,
Takk for det Helene <3 Jeg så at du begynte hotellet på instagram! Veldig morsomt 😃
nouw.com/martaalise