Ukens kjøp - españa edition

Hei fra España! Nå skal jeg snart hoppe i dusjen for vi skal ut å spise i Denia. Vi er i Denia men vi bor litt utenfor tror jeg? Mamma sier vi bor ca 10 min unna sentrum men heldigvis har vi to biler her så det er null problem. Jeg har drukket x-antall coronaes, så blir ikke meg bak rattet, haha :-) Her vi bor er det bare store villaer og veldig lite liv, men vi skal skikkelig ut i dag og ta igjen for alle rolige kvelder vi har hatt så langt, 😂Men for 10 min siden tok jeg bilder av ting jeg har kjøpt de siste dagene. Jeg tok med det jeg har kjøpt både i Arendal før jeg reiste og det jeg har kjøpt her siden vi kom på lørdag. Det er ett stort kjøpesenter med all slags butikker her, så det går unna kan man si.

1. Kjole fra H&M - vurderer å gå med denne i kveld, men det blåser noe helt sykt her nede så jeg vet ikke hvor smart det er :-)

2. Flipp flopps - jeg eier ikke slike sko og vet dere hvilken str jeg har kjøpt de i? Str 44!!!!! Jeg er vanligvis en 40, men de var så små i str.. Så da ble det mannestr på meg, haha :-)

3. Søt topp - Denne måtte jeg ha for den var så skjønn. Ligner litt på alt annet jeg har men den kostet ingenting så :-)

4. Belte - Dette tenkte jeg å brukte på kjolen for den er litt rett ned uten å gå noe inn i livet. Vi får se!

Også tenkte jeg litt på høsten og da kjøpte jeg dette...

1. Sneakers - okei, dette er ikke min stil men jeg har lett etter noe jeg kan gå med når jeg ikke pynter meg. Men de hadde masse glitter på bak, så da ble det litt meg likevel ;-)

2. Treningstopp - Denne genseren har jeg ikke prøvd på enda, men den kostet 3 euro og den ser så deilig ut til høsten.

3. Denne kjøpte jeg for å bruke her nede. Sykt fint med fjær i håret.

​Blir nok ikke siste shopping-innlegg denne sommeren. Jeg elsker nemlig å shoppe i utlandet. Det er det gøyeste! Ikke bare er det superbillig, men det er også stort og bedre utvalg. Også må jeg ikke glemme at det er veldig kjekt å ha noe ikke alle hjemme har. Blir jo ofte slik når man shopper i billige kjedebutikker, men her har de kjedebutikker jeg aldri har sett før :-O

Men nå må jeg få opp farten. Skal lage drinker til hele gjengen før vi drar videre ut! Følg oss på snapchat: martalise ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Elsker å handle når jeg er utenlands selv. Er så gøy å se noen nye klær og så er det jo et stort pluss at det ofte er billigere 😊 Kos deg videre på ferie!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
:D Ja ikke sant!!
nouw.com/martaalise
Kamilla Haaland,
Elsker også shopping i utlandet. Var på et kjøpesenter litt utenfor Benidorm i går, og endte opp med to skinnjakker - ikke akkurat det jeg tenkte da jeg dro dit i tretti varmegrader... Hehe!
kamillahaaland.com
martaalise
martaalise,
HAha. Hvor var dette? Gran Via?
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig fine ting, er så gøy og shoppe i utlandet 😃
martaalise
martaalise,
Gøyeste! :-O
nouw.com/martaalise