UKENS FILMTIPS;

life is the most spectacular show on earth....

Nå er det noen uker siden jeg har anbefalt en god film! To ganger på rad har jeg anbefalt serier, så i dag er det påtide med en god film :-) Vann til Elefantene er en skjønn, romantisk og lett film som tar oss med på en skikkelig fin reise! Er det flere enn meg som har drømt om å stikke av og jobbe i et sirkus? Haha! Drømmen blir enda større når man ser denne filmen! Her er litt av handlingen;

Jacob, en polsk amerikaner i 20 årene studerer for å bli veterinær. En dag dør foreldrene og banken tar barndomshjemmet hans. Han ser ikke noe vits i å dra tilbake til universitet og drar bort. Han hopper på et tog og innser snart at han har hoppet på et sirkustog. Der får han øye på vakre Marlena og blir fort betatt. Samtidig ser han at hesten i sirkuset er skadet og veldig syk. Marlena er sammen med August, som er sirkusets direktør. Han behandler både damen sin og dyrene dårlig. Jacob blir ofte sjalu på dem og han og Marlena utvikler et komplisert forhold. Hesten blir erstatt med Rosie, en skjønn elefant som ikke vil høre på August. Jacob finner da ut at elefanten kun forstår polsk og sirkuset får seg en stor opptur! Men plutselig må Marlena og Jacob rømme... Resten må dere selv finne ut av :-) Den er veldig fin og spennende på sin måte! Om du elsker dyr, Reese Witherspoon og romantiske filmer er dette filmen for deg!

I dag har jeg en skikkelig kjedelig dag! Kjenner jeg gleder meg til i morgen for da skjer det så mye. Men slike dager som dette er så deilig innimellom, for da gir jeg alt når jeg først har mye å gjøre! I kveld kommer en venninne på besøk, så det blir ikke kjedelig likevel!

Jeg har likevel fått gjort det jeg skulle i dag! Jeg har kommet meg tidlig på trening, slappet av, blogget, svart på kommentarer, ryddet og laget middag :-) Nå ser jeg på The Good Wife! Vi blogges senere!

________________________________________________________

Vi snakkes på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer