ukens filmtips: 3 julefilmer

Nå har jeg akkurat tuklet meg inn i et teppe på sofaen med en kopp te. Jeg har ryddet og vasket opp i én time nå. Skulle tro vi var 4 voksne og 8 barn her.. Vi roter så utrolig mye. Heldigvis er vi ryddige begge to, så rotet kommer opp med en gang. Jeg har også rukket 55 min yoga i dag og det føltes så godt! Har hatt pauser i to dager nå. Til middag ble det hjemmelagede hamburgere og søtpotetskiver. Utrolig godt! Hva har dere hatt til middag i dag?

Siden det er helg i morgen og snart jul, ville jeg anbefale et par filmer jeg har sett de siste ukene. Det er så klart julefilmer siden jeg er helt i julemodus..

JACK FROST

Denne filmen har jeg anbefalt før men jeg føler den fortjener en ny omtale. Den er så koselig og fin, men samtidig trist. 11 år gamle Charlie mister faren sin i en bilulykke. Han returnerer som en snømann og de to finner tilbake til hverandre igjen. Først skjønner han ikke at det er faren, men han klarer å overbevise han og da blir han så glad. Faren var ikke den som stilte mest opp når han levde og endelig får han gjort opp for det. De to finner på så mye kult og koser seg i lag, selv om han er en snømann og han er en liten gutt. Men til slutt må de innse at det ikke kan vare evig.. Og mer vil jeg ikke avsløre.

Denne filmen passer veldig godt å se sammen med familien. Jeg og Audun så på den i går. Sykt koselig! Går ikke en jul uten at jeg ser denne.

A COCKIE CUTTER CHRISTMAS

Denne filmen er utrolig enkel, men likevel verdt å se. Passer godt på en søndag med bakrus, når man ikke orker å løse verdensproblemer.. Jeg likte den veldig godt for den var så søt og lett!

Christie er en lærerinne som alltid havner i konkurranse med barndomsvenninnen sin som også er lærer ved samme skole. Skolen arrangerer en bakekonkurranse og samtidig flytter en singel flott mann med en liten datter til byen deres. Det blir dobbel konkurranse. Både å vinne hans hjerte + å vinne konkurransen.

a royal christmas

Dette er en skikkelig prinsesse-koselig-romantisk-jule-film og kanskje alle jenters drøm? Tenk å få vite at kjæresten din er prins av et land? Emily får plutselig vite at prinsen hennes, faktisk er en ekte prins av et land som heter Cordinia, prins Leopold. I forbindelse med juleferie vil han gjerne ta Emily med hjem for å hilse på dronningen, altså moren sin. Leopold vil også dra for å fri til henne. Men det de ikke har tenkt på, er at moren har helt andre planer. Hun vil nemlig at prinsen Leopold skal gifte seg med Natasha - eks kjæresten hans. Moren stikker kjepper i hjulene på dem og er skikkelig ufyselig. Til slutt må Emily vurdere om det er verdt å bli der...

Denne filmen er også en veldig enkel film, men jeg synes det var veldig underholdende og ikke minst; den fikk meg i julestemning!

_____________________________________________________________________________________________________________

Om du vil ha enda flere julefilm-anbefalinger kan du trykke HER .

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anne
,
Fine julefilmer.
Helene
,
Jack frost❤️ Den er sååå fin ser den vær jul