ukens filmtips

I går hadde jeg en litt tung kveld. Jeg og Audun fikk bare sitte i 1 time og 15 minutter og det var trasig. Vi hadde det veldig gøy den lille tiden vi fikk sammen, men når vi hørte nøklene i døren så ble jeg så deppa! Nei!! Bare litt over en time... Ah.. Det var så hardt :-( Ville så gjerne være litt lenger med han. Men men. Jeg får telle ned dagene til mandag når han ringer og til onsdag når jeg skal besøke han. Heldigvis har jeg en morsom helg å se frem til.

Men, siden jeg hadde en litt tung kveld, så tenkte jeg at jeg skulle slå på en komedie på tven :-) Jeg skrollet gjennom Netflix og fant "The Sitter". En ganske morsom film med Jonah Hill. Han er så morsom og jeg digger alle filmene han er i. I denne filmen spilte han en litt taper-aktig barnevakt!

Noah, en collegestudent som forsatt bor hjemme - blir bedt av nabohuset om å sitte barnevakt. Han har ingen erfaring og blir plassert hos tre unger som er ganske vanskelig. Kvelden blir helt sinnssyk og med tre kids på slet blir ikke akkurat det en lett kveld - haha :-) Det er en ganske lett og artig film som man helt klart blir i godt humør av!
Snurr film og kos dere :-) Snart helg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Kanskje jeg skal se den til helgen siden det likevel er meldt om dårlig vær her jeg bor😉
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
ja gjør det 😃
nouw.com/martaalise