Ukens filmtips

God morgen fra sofaen. Det ble en sen natt i går.. Helt uvirkelig det som har skjedd. Jeg skal ikke la hele dagen handle om Nice så nå skal vi slappe litt av før vi skal på tur. Men før det igjen vil jeg gjerne anbefale dere en film dere må se denne helgen, nemlig Blow. Johnny Depp og Penelope Cruz spiller så utrolig bra i denne filmen og jeg så den ikke før for en mnd siden. Flere som har sagt at jeg må se den og jeg skjønte snart hvorfor. Denne filmen er underholderne, lærerik, morsom og ikke minst; trist. Den har ikke verdens beste avslutning, men den er veldig realistisk.

For dere som har sett den så skjønner dere sikkert hvorfor jeg velger å dele denne filmen. Den er basert på livet til George Jung, kokainsmugleren fra USA som går fra en uskyldig unggutt til å bli en av de "store". Man får innblikk i hvor lett det er å havne på skråplanet når man er i feil miljø og motivasjonen er raske penger. Det begynner smått med litt hasj og før man vet ordet av det er man i direkte kontakt med de som produserer og lager kokain og de hardeste stoffene.

I filmen vasser George i flotte damer og masse penger. Ting går veldig bra en stund, men han får straks nedturer. Man får sympati for han, selv om han gjør det han gjør, og man blir litt lei seg på hans vegne når han blir tatt, men jeg synes det er bra at de belyser og viser hvor feil det kan gå. Og for denne personen gikk det aldri bra. Jeg tror slike filmer kan være med å advare unge som drømmer om luksusliv omsatt på denne måten.

Den ekte George Jung slapp ut av fengsel for 2 år siden etter 20 år i fengsel. Jeg googlet han med en gang filmen var ferdig og dere må gjerne gjøre det samme! Veldig interessant.

Blow....

(bilder er hentet fra google.com)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Marte
,
Den skal jeg se. Virket veldig spennende og ikke minst lærerikt.
Helene
,
Kanskje det er den jeg skal se i kveld, vet du om de har den på netflix eller viaplay? 😊
martaalise
martaalise,
Nei vi så i DVD versjon....
nouw.com/martaalise
Y
,
Sykt bra film. Synes du bare anbefaler gode filmer og serier jeg 👍👍👍👍
martaalise
martaalise,
Åhh så snilt!!!
nouw.com/martaalise
Johnny
,
Knall film! Synd at slutten er som den er. Jeg støtter liberalisering/legalisering av narkotika etter som det ville slått ned den organiserte kriminaliteten. Ønsker bare å røyk mæ en bønne i ny og ne og jobbe, være med familien. Hilsen Johnny
martaalise
martaalise,
Takk for innspill Johnny! 😊
nouw.com/martaalise
Ane
,
Helt enig! Du har bare gode serier og filmer her inne!
martaalise
martaalise,