Ukens filmanbefaling: The room

God lørdag dere! I dag våknet jeg med vond hals igjen. Har vært tett siden tidlig denne uken men trodde jeg var på vei til å bli frisk. Jaja. Jeg har det bra når paracet har begynt å virke :-) Hvordan går det med dere?

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Siden det er lørdag i dag ville jeg gjerne tipse dere om en film dere på se. Den heter "The Room" og er nok inspirert av Fritzl-marerittet, Natascha Kampucsh og den faenskapen der - hvor jenter har blitt holdt fanget i kjelleren i mange år og godt gjennom det verst tenkelige.

Ma er en 24 år gammel jente som har levd i fangeskap i 7 år. Hun har fått en 5 år gammel gutt som heter Jack og selv om han er et "resultat" av voldtektene av kidnapperen så elsker hun han. Hun skaper er univers for han hvor hele verden dreier seg om de to og dette rommet de lever i. Kidnapperen kommer ofte inn på kveldene for å voldta Ma og da må lille Jack gå inn i klesskapet for å sove. Utrolig tragisk men det er laget på en måte som er utholdelig å se på. En dag bestemmer Ma for å fortelle Jack om verden på utsiden og sammen lager de en plan på hvordan de skal komme seg ut.. Mer føler jeg ikke at jeg kan røpe. Dere MÅ se den!

Jeg må på handletur nå. Gruer meg for det er et helsikkens vær ute! Helt jævlig pøsregn.. Vet de fleste har fått snø og jeg trodde vi skulle være en av de, men neida.. :-) Her er det Bergen all over!

Tusen takk for alle fine ord fra mitt forrige innlegg. Dere er fine! <3 Vi blogges senere!

________________________________________________________________________________________________________________________

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Karoe
Karoe,
Jeg skal ikke si det sikkert, men mener denne også er basert på en sann historie? Mennesker kan være forferdelige. Men filmen er utrolig bra og rørende, anbefaler også alle å se den!
nouw.com/karoe
martaalise
martaalise,
ja det er nok helt rett! Vet... helt syk film. Skulle bare vært film og ikke virkelighet.
nouw.com/martaalise
Sjanna
,
Hvor finner man denne filmen 😊?
martaalise
martaalise,
Hei Sjanna! Den finner du på viaplay <3
nouw.com/martaalise
Faible
Faible,
Takk for ett godt filmtips, da har jeg noe å se på i kveld. 😊 Men hvor kan man se den?
Kose dere med bursdagsuke ! <3
nouw.com/faible
martaalise
martaalise,
hei 😃 den får du sett på Viaplay! <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Denne skal jeg så sykt se en dag! Jeg så det var leie film på viaplay 😟 kjedelig!! får skaffe den på andre måter😅
martaalise
martaalise,
Hmm.. Kanskje den kan lastes ned?
nouw.com/martaalise