ukens

uken som gikk

Merker jeg blir litt deppa av det blir så mørkt så fort her nå. Allerede klokken tre om dagen er det for sent å ta bilder og jeg må utsette noe til neste dag hver eneste dag. Kunne ønske jeg kunne få to fulle, lyse dager slik at jeg kom á jour. Så masse planer og ideér - men så liten tid! Men men.. Jeg har fått gjort en del av det jeg planlagte. Blant annet yoga, joggetur, hentet pakker, laget middag, ryddet og svart på noen mail - fjoo!

Her er uken som gikk:

ukens opptur: Jeg og Audun fikset litt på youtubekanalen min og den begynner å se noen lunde ut! Følger du meg? :-) Mitt mål er å få ut en video i uken! :-) Ellers har oppturene vært disse: 1. Å dra til Danmark med Audun og kino i går kveld. Det er så koselig å gå å handle i julegatene i utlandet synes jeg. 2. Også var kinoen i går supermorsomt! Office Christmas Party må dere se :-) 3. En annen opptur var å bare være med Audun. Selv om han er mye opptatt og sånn, så er det veldig deilig å ha han hjemme. 4. Jeg har også blitt sykt flink i yoga! Neida. Ikke sykt flink, men jeg begynner å få det til. Ikke sånne voldsomme stå på hodet og hender-øvelser - men jeg begynner å bli mykere og trives veldig med øktene. Nå har jeg holdt på i 6 uker med yoga - måtte trekke fra de 11 dagene i Sør-Afrika. Men 6 uker er jeg kjempe fornøyd med, og jeg er ikke litt lei av det engang!

ukens nedtur: Kan ikke si at jeg hadde noen nedturer forrige uke. Alle nedturene jeg hadde var i forbindelse med at jeg ikke ble frisk! Men det er jeg nå. Hurra! :-)

ukens hendelse: Bildene over er fra onsdagen når vi hadde en skikkelig spa-dag hjemme. Jeg tok tre forskjellige ansiktsmasker på både meg og Audun, ordnet pedikyr og manikyr og ga han en god skrubb :-) Mens vi ventet på at masken skulle stivne, laget jeg smoothie til oss! Slike dager synes jeg er så deilig! Man kan få en skikkelig spa-følelse hjemme også :-) Kanskje noe å tenke på å gi bort i julegave til noen som heller setter pris på tid enn butikkgaver :-) Andre dager som var veldig koselig var fredag og lørdag med onkelbarna til Audun. Setter så pris på når vi er samlet og gjør koselige ting!

ukens kjøp: Denne gode paletten fra Revolution er jeg så fornøyd med! Kjøpte den i Danmark og den kostet kun 99 kr! Har hele tiden brukt Anastacia Beverly Hills som er veldig dyr, så jeg er kjempe glad for at jeg fant en som er billigere! Ikke sikkert den varer like lenge men jeg liker den kjempe godt!

ukens sang: Rockabye med Sean Paul og Anne Marie. En skikkelig hyllest til alle alenemødre som står på og aldri gir seg! Denne rører meg ekstra mye for jeg har en skikkelig fighter av en mamma som gitt meg og mine to lillesøstre alt hun kan og mer ++++. Hør på den fine teksten. Dette er mer enn en partylåt ❤She tells him "ooh love" No one's ever gonna hurt you, love. I'm gonna give you all of my love. Nobody matters like you. She tells him "your life ain't gonna be nothing like my life. You're gonna grow and have a good life. I'm gonna do what I've got to do"

Nå skal jeg skrive noen innlegg før vi skal se en film! Har dere sett noen gode filmer i det siste?

________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig bra du ikke har hatt noe stor nedtur denne uken 😊 bra du har hatt en fin uke <3
martaalise
martaalise,
Ja har du det bra? <3 😃
nouw.com/martaalise