Ukens

De siste dagene altså.. Vi har hatt seriemaraton, vasket klær, spist frokost, ryddet, og gått tur! 4 ting vi har savnet mens vi har vært borte :-) Ikke at vi har savnet sånn å vaske, men det er deilig å få det gjort, hehe!

Forrige uke var helt herlig og jeg håper uken vi går inn i nå blir så lik som mulig. Været her i Arendal er helt fantastisk! Litt sånn syden i luften.. Kanskje for at vi skal få en så myk overgang til høsten som mulig? :-)

UKENS OPPTUR: Det var kveldene med show og middag, alle dagene ved bassenget, vin og det å komme hjem faktisk. Veldig koselig å komme hjem til egen leilighet sammen med Audun. Vi har jo ikke vært her på veldig lenge...

UKENS NEDTUR: Selve reisen var en stor nedtur i seg selv. Siden vi ikke hadde bil og landet på Gardemoen ble det over 13 timers tur fra Spania og hjem til Arendal.. Kunne like gjerne dratt til Buenos Aires, haha :-)

UKENS HENDELSE: Torsdagen hadde vi det SÅ gøy! Alt ble dokumentert slik at dere fikk se ;-) Kanskje det innlegget som fikk best tilbakemelding sist uke! Også snappene. Haha.. Elsker når dere kommenterer snap! <3

UKENS BILDE: Ikke at dette bilde var helt perfekt men det beskriver uken vår ganske godt... Shitt som vi spiste! Jammen med godt å være i gang med DETOX!

UKENS SANG: Stay - Norah Benatia

UKENS KJØP: Flettene nedenfor! De har jeg i håret enda. Fikk de av en dame fra Senegal :-) Hatt slike fletter mange ganger men denne gangen ønsket jeg det ikke, men Audun tvang meg, haha :-) Han liker tydeligvis litt Alicia Keys-vibes!

Nå skal jeg ut å løpe igjen! Ukens andre økt :-) Så deilig å være tilbake! Mange har spurt meg om Top Model og jeg lager ett innlegg om det senere! LOVE!

____________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Så utrolig nedtur at dere måtte vente så lenge med å dra hjem, kunne likegjerne dratt enda lengre ja haha! men så ut som dere hadde en superfin uke i utlandet, synest flettene var kjempekule 😊
martaalise
martaalise,
:D takk! tok de nettopp ut. laget et helvetes med floker!
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Hehehe fulgte med på snappen din, kjempe morsomt 😂
verozitas
verozitas,
Så fine bilder du tar 😃 Likte utrolig godt antrekket på siste bildet <3
nouw.com/verozitas
martaalise
martaalise,
martaalise