Uken som gikk XXXVIII

Forrige uke var ganske brutal for oss begge for det var da vi fikk vite at aktor ville ha 5 år i fengsel for Audun. Samtidig skjedde mange andre ting som var mye mer positive. Vi ble endelig ferdig i Oslo og det var deilig, vi var på middagsbesøk hos svigers med tanten og kusinen til Audun, vi har vært i barneselskap, gått på kino, solt oss, trent masse og jeg har fått truffet venninner og lillesøsteren min. I går avsluttet vi uken med å lage taco til svigers og et par episoder med American Horror Story hjemme i sofaen! Her er vår uke 38.

Instagram; martaaliseblog

Ukens hendelse - Barnebursdag på lørdagen var veldig koselig og senere ble vi med Stefan og Joy hjem og tilbragte kvelden der. Vi spiste masse godt og nedenfor er det bilde av muffinsene jeg og Audun bakte til bursdagen! Jeg elsker dager hvor man plutselig gjør helt andre ting. Dessuten har det vært så fint vær i helgen og jeg blir jo i veldig godt humør av det.

Ukens kjøp - Ingen klær denne uken men vi var en liten tur på IKEA med lillesøsteren min og Ole. Det var egentlig Mariela som skulle ha en skrivepult men det går ikke an å gå ut av IKEA uten å kjøpe noe. Denne gangen synes jeg at jeg var flink og kjøpte med meg kun dette;

Ukens opptur - At vi har vært flinke til å trene og det har ikke vært så vanskelig å bli med på trening!

Ukens nedtur - Det er ikke noe hemmelighet at denne uken har vi vært litt nedfor. Det er vanskelig å se den du elsker over alt på jord ha det vondt. Tenker stadig på 19 oktober men prøver å legge det fra meg også.

Ukens sang - Reality - Radio Edit, Lost Frequencies, Janieck Devy. Mange av dere har sikkert hørt denne på radioen og jeg har helt dilla. Hører på den flere ganger om dagen, så om du ikke har hørt den så søk den opp med en gang!

Sikker på at denne uken blir bedre! Vi er med godt mot og skal prøve å utnytte tiden her hjemme godt. Gjøre ting vi liker best og bare nyte hverandre. Tusen takk til alle dere som følger oss tenker på oss ♥

Følg gjerne hverdagen vår på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer