Uken som gikk XXXVII

Så klarte jeg å utsette dette innlegget til tirsdagen - igjen! Woops! Forrige uke var veldig fin, vi hadde en kort uke i Oslo og fikk gjort mye i Arendal. (Selvom jeg hadde mensen og hadde ett lite utbrudd her og der...) I går fikk vi en veldig dårlig nyhet og en veldig god nyhet. Forteller mer senere, når jeg kan og får lov. Det er rart hvordan livet blir og er.. Kunne ønske alt var perfekt. Etter den dårlige nyheten i går fikk jeg et lite lyspunkt som kan forandre veldig mye for meg og for oss. Men vi snakket mye om det i går, og Audun tror alt har sin mening og alt er for en grunn. Så jeg får lære meg å tenke det samme.

Ukens hendelse - For meg var ukens hendelse hele denne dagen. Vi flyktet fra real-life og la alt bort. Jeg hadde Audun helt for meg selv og vi gjorde de tingene vi liker best. Vi gikk tur, trente, spiste god mat, så på film og seier og på nattes tid tok han meg med ned på stranden rett nedenfor oss. Det var det alger i vannet som lyste opp. Det var helt sinnssykt å se på ekte. Fikk ikke tatt noen bilder men Audun vasset og sparket i vannet og det ble bare mer og mer. Jeg har jo sett det på filmen Life of Pii, men trodde ikke det var ekte. Utrolig romantisk og spennende å oppleve!

Ukens person - Ole Martin, som er min svoger og Mariela. Jeg har ikke mange bilder av Mariela så jeg legger ut bilder av meg og Ole ♥ Kozemozeoverdoze! Jeg elsker å være med disse to og når vi fire er sammen er det latterkule etter latterkule.

Ukens opptur - At vi begynte med treningen igjen. Jeg falt veldig for kickboksing og synes det var veldig gøy å lære! Ble litt annerledes enn alt annet jeg har gjort før! Det er veldig vanskelig å starte med treningen igjen, men når man først har begynt så kommer mersmaken og det er vel den jeg har ventet på i to uker! Håper det holder seg slik :-)

Ukens nedtur - Vi har egentlig hatt veldig mange fine dager i løpet av siste uken. Eneste er at jeg kunne ønske jeg fikk tid til å treffe alle jeg hadde planer om å treffe. Hadde til og med laget liste slik at jeg skulle organisere og treffe alle. Jeg har rukket å treffe 10 av 20 venninner, men innser nå at jeg ikke kommer til å rekke alle. For flere av venninnene mine har jeg truffet flere ganger også har jeg prioritert et par ekstra kvelder med Audun og lillesøsteren min. Dessuten har dagene gått til litt filming, også har vi de dagene hvor vi ikke har følt oss bra og bare trengt å slappe av. Av og til kunne jeg ønske at jeg kunne klonet meg til flere personer for jeg føler jeg ikke strekker helt til og ender alltid opp med å skuffe noen.

Ukens kjøp - Gina, gina og atter Gina. Jeg har klaget nå i over en uke at jeg ikke har høstklær. (Jeg har en tendens til å prioritere sommerklær, så garderoben min er litt mangelfull, synes jeg). Men endelig nå begynner den å ta form. Det skal ikke så mye til. Så lenge jeg har en svart bukse og ett par topper så klarer jeg å style det eller mixe det med andre klær jeg har. Uansett deilig å ha nye klær til ny årstid! Denne nye gensertoppen koster 299 kr og jeg gleder meg til å bruke den både alene og med en skjorte inni. Jeg elsker alt som er høyhalset. Det er wool, så den klør litt, men jeg bare måtte ha den! Så fin til både nå og til vinteren!

Ukens bilde - Synes dette var koselig bilde, jeg elsker Audun sååå mye og det tror jeg man ser veldig på bildet ♥

Ukens tips - Delte denne på snapchat, men dere skal få en liten smakebit her! Synes det var et genialt tips. Vil du ikke ha dobbelhake så bruk høyhalset genser! Jeg garanterer ingen folder og ekstra hake!

@martalise

Ukens kommentar - Noen av kommentarene dere legger igjen her får meg til å bli veldig rørt! Jeg setter veldig pris på alle dere som gidder å skrive til meg. Så oppmuntrende og fine ord som jeg tar til meg og som varmer ekstra mye i disse tider ♥ Denne kommentaren fikk jeg for noen dager siden av en som heter Maddis ♥ Tusen takk fine deg. Du gjorde søndagen min ekstra fin!

"Jeg har lest bloggen din en liten stund nå, og jeg må si at jeg liker den veldig godt! Ikke kun fordi du skriver om både kosthold, sminke og hverdagen - men mest fordi du skriver med så mye kjærlighet i innleggene dine. Jeg måtte ærlig klikke meg inn på tråden om deg for å lese. Jeg blir lei meg. Ikke kun for hvordan de oppfører seg mot deg, men jeg synes synd på de som er nødt for å skrive slikt om deg! De kan umulig ha opplevd ekte kjærlighet! Jeg er stolt av deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Du er en fantastisk person, og det virker kjæresten din som også! Lykke til videre begge to, måtte alt det beste skje dere begge <>

Marta Alise

Liker

Kommentarer