Uken som gikk XXXVI

Snapchat; martalise

God morgen! Ny uke må feires med ett innlegg eller oppsummering fra forrige! Uken som gikk var litt bedre enn den forrige fordi vi har kommet litt inn i rutinene og godtatt litt mer at dette er realiteten i en måned. Vi har bodd hos Mariela hele uken og det har vært veldig deilig med et ordentlig kjøkken. Vi hadde to koselige kvelder også var vi hos Heidi, søsteren til Audun og ungene en kveld, og siste kvelden var jeg med venninnene mine som jeg har lengtet veldig etter å se. Vi hadde også bergensbesøk når vi var i Arendal; Mamma og de kom å besøkte oss på fredag og har vært her til søndag.

Ukens hendelse - Middag hos Iselin sammen med Gunveig og Alexandra. ♥ Etterlengtet!

Ukens kjøp - Bukse fra H&M

Ukens opptur - Tirsdagen hos Heidi ♥ Vi lagde taco til ungene og hjalp de med leksene. Veldig koselig.

Ukens nedtur - Vet ikke om dere fikk det med dere på snapchat, men når vi skulle hjem på torsdagen klarte Audun å fylle en dieselbil med bensin i Tønsberg... Så da måtte vi få låne en annen bil for å komme oss hjem. Vi var ikke hjemme før i ett tiden på natta... Kjipt når vi bare har en liten helg hjemme, men men.

Ukens kommentar - Det er veldig vanskelig å velge mellom alle fine og støttende kommentarer jeg har fått den siste uken. Jeg har selvfølgelig fått kjenne på drittslengingen som kom etter at jeg fikk plass i nettavisen og Side2. Men det var jeg forberedt på. Plutselig var det så mange innpå her som vanligvis aldri er her og de hadde sitt å si. Om dere vil lese støttende, koselige men også slemme og dømmende kommentarer kan dere lese i kommentarfeltet på "Kjæresten min skal i fengsel."

Ukens bilde - Haha, jeg dør av dette bildet... Lenge leve Svenske Hollywood fruer.

Ukens person - Mamma og Andreas som tok seg turen ned her ♥ Vi har spist deilige middager og hatt koselige kvelder.

I dag er det på an igjen med ny uke i rettssalen også blir dere litt filming i løpet av uken. Gleder meg til å fortelle dere alt! Følg meg gjerne på snap om dere vil ha et større innblikk i hva vi holder på med! Jeg heter martalise på snap ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer