Uken som gikk XXXV

God morgen!

Starter bloggdagen min med å oppsummere forrige uke! Litt sent, men sånn er det i disse dager. Ikke så lett å planlegge alt. Jeg skal bli bedre! Jeg lover :-)

Ukens hendelse - Filming!! Vi har som sagt hatt et kamerateam etter oss i forbindelse med rettsaken og det var vært det gøye denne uken. Veldig spennende og jeg grugleder meg til resultatet.

Ukens kjøp - Fra H&M og ALDO ♥

Ukens kommentar - Den er fra trofaste og skjønneste Sara <>

"Så fin du ble <3 tenker="" på="" deg="" hele="" tiden!="" sjekker="" snappene="" hele="" tiden,="" i="" tillegg="" til="" at="" det="" første="" jeg="" gjør="" når="" jeg="" kommer="" hjem="" er="" å="" åpne="" bloggen="" din="">

Ukens nedtur - Ukens nedtur er jo selvfølgelig rettssaken og at vi må være i Oslo i så mange uker.. Dette kommer til å være nedturen de resterende ukene også. Vi må stå opp tidlig og frykten for å forsove seg er veldig stor. Det er mange nye rutiner, vi bor litt trangt. Også savner jeg Arendal og bare være oss to. Jeg hater å gå rundt å være bekymret og lei meg. Og ikke nok med alt dette så har det vært veldig dårlig vær i Oslo.

Ukens opptur - Det skjedde jo også mye kjekt forrige uke. Jeg fikk truffet en del venninner, jeg fikk satt på nye vipper gjennom bloggen, hotellfrokostene er jo noe for seg selv, bryllup på lørdagen, middag hos svigers, også var vi på kino og så en veldig morsom film.

Ukens bilde - Det må være dette nedenfor. Kanskje ikke mange som kårer seg selv som ukens bilde, haha. Men tross at jeg er litt deppa for tiden så prøver jeg å gjøre meg fin og være glad - for da er jeg på mitt beste!

Ukens leser - Ukens leser er en jente som heter Henriette. Forrige torsdag fikk jeg en veldig fin, søt og støttende kommentar;

"Hei! Nå har jeg sittet og lest gjennom bloggen din, og har forøvrig lest den i noen måneder nå.. Må bare si at du er en stoor inspirasjon for meg! Du er helt fantastisk fin og flott! Stilen din og utstrålingen din er helt amazing, og jeg DIGGER at du viser kroppen din med den stilen du har:) Det er så sykt fint å være sånn som du, og det forholdet til deg og Audun gjør meg nesten litt misunnelig, hihi:) Håper du har ei fin uke:) Klemmer Henriette"

Ble så glad og litt rørt ♥ Heldig jeg som har sånne pene og kjekke lesere ♥ Følg Henriette på instagram; @henriettemariell

I går kveld bare slappet vi av. Vi tenkte mye på å gå ut å spise men vi ble hjemme hos Mariela. Vi koste oss med tv og popcorn. I dag skal de gå gjennom telefonavlytting, sms-er og annen kontakt de tiltalte har hatt mellom seg. Kan ikke si at jeg gleder meg, håper bare det ikke er så alt for mye Audun.

Jeg snapper veldig mye fra tinghuset, hva som skjer, også hverdagen til meg og Audun. Ikke glem å følge oss; martalise ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer