Uken som gikk XXXIX

Endelig ukens som gikk på rette dagen! Tror ikke jeg har hatt det på noen uker... Vi har denne uken vært på kino og sett The Maze Runner med Stefan og Joy, middagsbesøk hos tanten til Audun, trent 5 ganger, laget mye god mat og startet på tredje sesong av American Horror Story - må si vi er litt hektet men vi har ikke helt falt for de siste episodene vi har sett i helgen. Vi prøver å nyte hver dag her i Arendal men vi tenker begge to på å reise bort. Tror ikke vi får det til akkurat nå, men absolutt noe vi tenker på. Men er også mye spennende som skjer her hjemme, så vi må være tålmodige! Dette er i hvertfall ukens denne uken ;-)

Ukens hendelse - I går hadde vi en deilig lørdagskveld hjemme hos svigers. De er bortreist så vi hadde hele huset til oss selv. Det utnyttet vi godt. Vi lagde pizza og så på Skal vi danse. De har også boblebad så vi var oppi der en time med øl og vin, veldig romantisk. ♥ Tror vi la oss i tre tiden, haha. I dag er jeg i hvertfall død...

Ukens sang - Calvin Harris - How deep is your love! Har fått litt dilla på denne, spesielt på trening ;-)

Ukens kjøp - Jeg ga et løfte om at jeg skulle slutte å shoppe og det har jeg holdt.. Men Audun kjøpte noen ting til meg for å glede meg, han er så skjønn! Jeg fikk en nydelig skrubb til kroppen som lukter himmelsk, mange blader, luksus kakao og et par matvarer til tapas vi mest sannsynlig skal ha neste uke.

Ukens opptur - Det er veldig koselig å være rundt familien til Audun, så på torsdag var vi på middagsbesøk hos tanten hans. Vi fikk en veldig god kyllingsuppe - kanskje jeg skal legge den ut her? Må i så fall be om oppskrift, men den smaker himmelsk!

Ukens nedtur - Vi har egentlig ikke noe å klage på denne uken. Det har vært nydelig vær, nesten sommer? Men vi har faktisk brukt tiden inne på treningssenter... Haha. Vi har vært så flinke denne uken med trening, synes det bare blir lettere og lettere. MEN, jeg får svi for det dagene etter og jeg sitter forsatt her og har det veldig vondt. Jeg er så støl og rar i kroppen... Føler jeg blir straffet for å ha trent men det er jo også godt å kjenne det!

Er det ikke nydelig her ute med oss? Nå skal vi gå en liten tur før vi skal på siste treningsøkt for denne uken. Jeg skal som sagt prøve meg på videoblogg etterpå.. Haha, grugleder meg! Om jeg får til redigeringen legger jeg det ut i morgen! Håper alle får en fin søndag og god bedring til alle dere på snappen min som ligger å vrir seg av smerter etter gårsdagens festligheter i dette øyeblikket! ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer