Uken som gikk XXXIV

Ukens hendelse - Dagen vi hadde i Jumeirah Beach var absolutt den fineste! Åhh så deilig det var å være på den fine stranden, se Burj Al Arab på nært hold, happy hour og bade i kaldt vann! Fant ut senere at det kostet 1000 kr per person å komme inn.. Haha.

Ukens kjøp - Jeg har ikke shoppet så veldig mye denne ferien, tror jeg har satt rekord faktisk. Ferier er som regel veldig shopping baserte hos meg. Dagene gikk til annet enn shopping selvom vi var mange kvelder på kjøpesenter så prioriterte vi andre ting som middager, kino og fonteneshow. Men det er jo veldig kjekt å vindues-shoppe også! Det fineste jeg kjøpte var denne kjolen ♥

Ukens sang - Denne uken har vi hørt så mye på arabisk musikk og det er så fint synes jeg. Spesielt den musikken som er mixet litt med vestlig house. Har ikke noe konkret sang, kunne ønske jeg hadde!

Ukens opptur - Oppturen denne uken var selvsagt Dubai. Så glad for at vi dro hit. Det har vært en fantastisk uke på et sted jeg alltid har drømt om å besøke! Vi har blitt brune og fine, spist god mat og sett så masse spennende!

Ukens nedtur - Jeg hater å blogge om det fordi jeg er dritt lei.. Men har hatt en fjerde uke med vond hals.. Nå føler jeg meg bedre men plutselig går jeg to dager også kommer det tilbake. Samme med Audun. Sykt irriterende!

Ukens bilde - Det må være dette bildet over. Jeg elsker det og veldig stolt, haha :-)

Nå blogger jeg fra hotellrommet i Oslo. Vi kom hit i går kveld og brukte dagen i går med tvopptak. Det var veldig spennende og gøy! Trodde ikke jeg skulle ha en så stor rolle i episodene, men det falt veldig naturlig :-)

I dag er rettsaken i gang og jeg fikk ikke være med pga trusselbildet. Kjemper litt med meg selv angående innlegg om Audun og rettsaken. Håper jeg får det ut i løpet av kvelden så dere slipper å lure mer :-) Klemmer fra meg så lenge ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer