Uken som gikk XXXII

Denne uken har vært litt farget av at sykdom som forsatt hang igjen, kjedelig, men vi har likevel fått gjort mye gøy. Gått turer i solen, badeland i Bø, vært barnepassere, kost oss med svigers, ryddet og hevet ut masse klær, solt oss, vært i Risør på trebåtfestivalen, dagstur til Porsgrunn og hatt besøk av mamma og de.

Ukens kjøp - Tunika fra H&M

Ukens hendelse - Sommerland i Bø. Det var kjempe morro! Også var det veldig kjekt å leke mor og far når vi hadde Leander på besøk. Vi gjorde så mye gøy og tiden gikk sååå fort.

Ukens faenskap - Den irriterende halsen min som er sår hver morgen og kveld. Dagen er faktisk ikke noe ille, får gjort det meste. Men blir forsatt sliten av ingenting og våkner av at det er vondt å svelge. Var kanskje ikke et sjakktrekk å dra på badeland. Haha :-)

Ukens person og leser - Benedicte. Jeg fikk en stygg kommentar på bloggen på fredag og da var denne jenten der med en gang for å forsvare meg. Vet ikke om alt stemmer, men hun sier såå mye fint til meg og jeg blir kjempe glad hver gang hun er her inne å legger igjen spor eller snakker med meg på insta. Super herlig jente. Dere må besøke bloggen hennes HER.

Ukens gøye - Risør på lørdag ♥ Var veldig deilig å sitte ute å drikke vin sammen med fine folk.

Ukens bilde - Audun, fotograf, kjæreste og bestevenn ♥

Nå skal jeg ut å gå litt :-D Hva gjør dere i dag? Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

IKKE GLEM GIVEAWAY JEG HAR PÅ BLOGGEN I DISSE DAGER. SCROLL DEG NED OG MELD DEG PÅ ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer