Uken som gikk XXXI

Denne uken har vi ikke fått gjort så mye egentlig. Vi har vært småsyke begge to, men likevel rukket å kost oss, vært i Tvedestrand på koselig middag, på innflyttningsfest i Risør og fått vært en dag med svigers og tantebarna til Audun i Arendal. Vi er faktisk litt på farten, selvom formen er dårlig.

Ukens kjøp - Denne fine kjolen i burgunder. Så deilig å gå med og så enkel å pynte.

Ukens hendelse - Innflyttningsfesten til Daniel og Anette i Risør på fredag. Så herlige folk! Senere på kvelden var vi på byen i Risør. En veldig vellykket kveld :-D

Ukens faenskap - Vi har vært litt småsyk hele uken og det har vært noe dritt. Vi har liksom ikke vært nok syk til at det er synd på oss, men heller ikke frisk nok til å gjøre alle ting vi har hatt lyst til. Vi kom oss på tur en gang i løpet av uken - DÅRLIG.

Ukens person - Alle søte lesere på instagram som kommenterer og støtter meg uansett hva. Dere er så fine og herlig hele gjengen! Legger merke til hver eneste like og kommentar jeg får, setter uendelig stor pris på dere :-)

@syrenacaeyers @marthestaum

@annerajika @mina_04er

Ukens fornøyde - Selvom det har vært dårlig vær så har vi kost oss nesten hver dag. Vi har vært inne å spist suppe, sett på serier og bare hatt veldig mye kjærestetid. Å være syk er ikke så ille :-) Jeg har også fått nye vipper og farget håret mitt. Planen var å stripe det slik som jeg har det ned i tuppene, men det ble visst hele håret. Har allerede naturlige striper fra solen så jeg synes det ble et fint resultat.

Ukens leser - Thea er jenten bak theatiaraa.blogg.no og hun er en super søt jente! Dere må titte innom bloggen hennes!

Ukens sang - Denne her hørte jeg mens jeg ble satt vipper på. Så utrolig kul og morsom sang, litt dilla, haha :-)

Nå sitter jeg på sofaen, snufsete og jævlig. Audun ligger ute å soler seg men jeg er ikke helt i form. Siste sjanse på å være med på konkurransen om flashtattoos! Scroll deg ned å kommenter så trekker jeg 10 vinner i kveld! Følg oss gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer