Uken som gikk XXX

Denne uken har det skjedd så sinnssykt mye. Vi har vært på båttur med svigers, feriert i Risør, vært med tantebarna til Audun, vasket 100 plagg, sovnet i solen, vært i den lille dyreparken, spist masse god mat, vært på stranden, drukket vin, vært på Fyrjam på Stangholmen og fått et slag i trynet. Haha. Sånn totalt sett har det vært en veldig gøy, sporty og morsom uke. Kunne ønske det var bedre vær bare..

Ukens hendelse

Kjekkasen bak meg og Audun er singel, morsom og klar! Han kan treffe på instagram under navnet; djkolstad

Selvom Audun var syk og kvelden fikk en forferdelig avsluttning så hadde vi det veldig kjekt på lørdag. Vi var først på Fyrjam på Stangholmen også ut i Risør etterpå med mange i familien til Audun og venner. Jeg møtte til og med en venninne fra Oslo som har hytte i Risør! Så koselig!

Ukens fornøyde

Det har gått i mye godteri, alkohol og ikke-diett mat. Men likevel har vi fått trent rumpen av oss. Vi har jo vært med ungene hele uken (super aktivitet) + at vi har hoppet i trapper og vært på joggeturer.

Ukens kjøp

Etter at jeg startet med uken som gikk så har jeg blitt litt besvisst på hvor mye jeg shopper og jeg fikk jo egentlig handlet fra meg på turen. Så denne uken har jeg ikke kjøpt noe! 10 poeng til meg!

Ukens faenskap

Lørdagsnatt i Risør!

Ukens person

De tre tassene vi har vært med denne uken ♥ Tenk at så små sjeler kan spre så mye glede.

Ukens tips

Mer et tips til meg selv men kanskje dere også kan ha utnytte av det. Lære å holde kjeft etter klokken tolv på natten og bli en bedre menneskekjenner. Alle er ikke samme type menneske som meg selv!

Marta Alise

Liker

Kommentarer