Uken som gikk XXVIII

I løpet av denne uken har vi fått vasket, ryddet og virkelig gjort rent hjemme. Vi har vært på middag hos svigers, sett ferdig Orange is the new black og fått gjort unna en del viktige ting. Vi er vel de eneste som ikke har sett Orange is the new black før nå? Haha. Vi har også trent fra oss og pakket til turen vår. Vi kom oss endelig til utlandet! Trodde ikke at vi skulle få det til i løpet av juli, tippet mer august. Men vi fikk med oss lillesøsteren min og svogeren min, så det blir koselig med dobbeldate hver dag i litt over en uke! Vi dro fra Norge tidlig fredag og ankom Barcelona. Der var vi en natt på hotell før vi tok cruise videre. Vi har virkelig kost oss så langt og gleder meg veldig til forsettelsen. Allerede i dag er vi i Roma og det er den byen jeg har gledet meg mest til!

Ukens kjøp

Ferietur til middelhavet sammen med kjæreste, lillesøster og svoger! Vi dro på fredag og skal innom Barcelona, Savona, Palma, Ibiza, Roma, Sicilia.

Ukens faenskap

Ja, har hatt en ganske fin uke. Litt dårlig vær men ellers har vi gått unna gjort mye. Noe som har plaget oss denne uken var den ene dagen hvor vi fikk beskjed om at vi ikke hadde plass på cruiset likevel. Heldigvis fikk vi hjelp og dagen etter var det fikset. Men vi gikk en hel dag på pinebenken.

Ukens leser

Jeg fikk en veldig skjønn melding på mandag av en jente som følger bloggen min! Herregud så snille mange av dere er!

Ukens hendelse

Barcelona så langt! Herregud for en fantastisk by! En av mine favoritt plasser! Var her for to år siden og burde egentlig ha kommet en gang i året. Så mye og gjøre, så mye å se!

Ukens kommentar

"Du er noe av det styggeste som finnes" - godtok ikke denne da jeg IKKE er enig og synes den var i overkant STYGG!

Ukens sang

>Addicted - Maluma

Ukens fornøyde

Å være på ferie med han her ♥ Finnes virkelig ikke noe bedre og deiligere person!

Ukens tips

Kjedelig tips, men kanskje det viktigste akkurat nå; SMØR DEG MED HØY NOK FAKTOR! Ikke overvurder huden din.

Nå skal vi ut å utforske litt her! Har noen av dere vært her i Roma?

Følg gjerne turen vår på snap: martalise

Marta Alise

Liker