Uken som gikk XXVII

Denne uken har vært upåklagelig og så fin. Vi har hatt fint vær hver dag, drukket deilig hvitvin til langt på natt, solt oss på verandaen, gått oss vill på Hove, vært på stranden i timesvis, badet i det kalde vannet, løpt tre turer, hinket opp trapper, jeg har fått fylt på med vipper, vi har spist lunch i byen, vært i Risør og på to grillmiddager her hjemme i Arendal. Fjooo. Akkurat slik en uke i sommer skal være. Denne uken har vi også sett etter reiser for sommeren, vi har veldig lyst til å dra et sted vi aldri har vært. Det blir spennende å se hva vi gjør til uken, mest sannsynlig blir det Risør. Gleder meg ;-D Har så lyst ut i båt! Her er mine ukens:

Ukens kjøp

Badedrakt 99 kr

Ukens hendelse

I går var vi i Risør på Stangholmen og senere i byen. Så herlig stemning med kjekke folk og god vin. Legger ut flere bilder av kvelden etterpå.

Ukens fornøyde

5 retters hos svigers. Vi blir alltid veldig vartet opp og maten er noe av det beste. Vi fikk scampi, laks, grillmat og desserter. Nå er det blitt så varmt ute. Det er så deilig å kunne sitte ute til langt på kveld å spise god mat i godt selskap. På bildet har Audun og svigerfar en liten tøyeøkt etter middag, haha :-)

Ukens faenskap

Det er i dag. Vi er begge sykt dårlige men vi har oss selv å takke. Hadde tidenes kveld i Risør i går. Ble litt for mye vin for min del og samme med Audun og ølen. Helt forferdelig at det ikke går over heller... Jeg ligger på rommet i mørket mens Audun ligger ute å soler seg. Tenkte det var hyggeligere å få bilde av han enn meg, haha :-)

Ukens kommentar

Anne Britt: "Hei marta. Ville bare si at jeg har prøvd alle oppskriftene dine nå. Alle har blitt en suksess bortsett fra tunfisk salat. Og det er fordi jeg ikke helt klarer å venne meg til den smaken og tanken. Ellers knall. Oppskriftsbok, ikke dumt. Ikke dumt."

Tusen takk Anne Britt! Så hyggelig. En kommentar jeg har tenkt på hver dag!

Ukens sang

Postgirobygget - tidløs har gått på repeat her hjemme

Ukens tips

Før du skal drikke og kose deg; legg glass i frysen. Så deilig og drikken holder seg kaldt mye lengre ute i solen.

Hvordan har deres uke vært?

Marta Alise

Liker

Kommentarer