Uken som gikk XXV

God morgen alle! I dag skal vi hjem til Arendal.. Blir deilig å komme hjem men turen er så utrolig lang... Denne uken har jeg kost meg så mye og det har vært fantastisk å være hjemme hos mamma. Har vært litt dårlig på å svare på kommentarer og blitt litt lite blogging men sånn er det når det skjer noe hele tiden. Koselig at noen av dere har merket det selvom dere spør om jeg har dødd på snapchat... Haha. Uansett, her er en oppsummering på min uke!

Ukens hendelse

Bursdagen min selvfølgelig!! Jeg fikk god frokost av lillesøstrene mine, Ole og Audun. Og etter det tok Audun meg med på lunch også feiret vi senere med resten av familien. Jeg fikk sååå mange gaver.

Ukens leser

Dette er ikke ukens leser, heller årets leser. Jeg fikk for to uker siden et kort fra Rebecca som jeg har skrevet om før på bloggen. Hun er fra Alta og sinnssykt skjønn jente. Brevet var så utrolig fint! Jeg skulle åpne det på bursdagen min og herregud som jeg gledet meg! Tenk at noen sender brev enda :-O Så koselig, hvorfor sluttet vi med dette? Ikke nok med det, så fikk jeg et gavekort på Body Shop. Hvordan skal jeg få takket deg nok Rebecca? Tusen hjertelig takk! Brevet skal rett opp på kjøleskapet!

Ukens kjøp

Man skulle tro at jeg ikke shoppet noe siden jeg fikk så mange gaver.. Men jeg og Audun tok oss en liten tur ut og jeg ble igjen skjemt bort. Ikke noe bursDAG her, heller bursdagsUKE.

Ukens person

Mamma og Andreas. Andreas fylte 55 år og de to sammen arrangerte tidenes bursdagsfeiringer både på onsdag og lørdag! Love you <>

Ukens fornøyde

All oppmerksomhet jeg fikk til bursdagen min. Jeg fikk så mange fine meldinger, gratulasjoner her, på snap og på facebook, bilder, gaver. Så fornøyd med årets bursdag!

Ukens faenskap

Jeg har hatt en veldig fin uke og har egentlig ingenting å klage på. Det eneste er vel den jævla fjellturen som jeg hadde sååå godt av men som var veldig tung! Men ville IKKE vært foruten den. Bare veldig slitsomt!

En av de kjekkeste ukene jeg har hatt så langt i år! Mamma har akkurat klippet håret mitt, det var på tide.. Og nå skal vi pakke, dusje og komme oss avgårde. Vi håper på å komme hjem før midnatt :-D

Følg hjemreisen vår på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer