Uken som gikk XXIX

Herregud som tiden går. Plutselig er vi langt over halvveis i juli og jeg føler sommeren akkurat har begynt :-O Håper vi får mulighet til å stikke av når høsten kommer hit til Sørlandet, for jeg er ikke klar for å gi slipp på dette sommerlivet! Vi har drukket litt for mye vin, vært oppe til langt på natt hver dag, besøkt fem forskjellige land, blitt drittlei av italienere, spist masse pasta, fått massasje, shoppet og svettet ihjel. Vi har brukt uken på reise og det har vært veldig opp og ned. Mest opp så klart, men mange ting å sette fingeren på. Jeg er glad vi dro, jeg er glad alt det fine vi fikk oppleve samtidig som jeg vet at vi kommer aldri til å dra på tur med dem igjen. Det deiligste nå er at vi er hjemme og at jeg endelig har tilgang på nett igjen. Man kjenner veldig på den handicappen over å ikke ha kontroll. Jeg er glad bloggen overlevde en uke med meg på cruise uten internett, haha :-) Her er vår uke så langt;

Ukens kommentar

Ukens kommentar er ikke fra bloggen med fra en sigøynerfamilie i Ibiza. Jeg og Mariela satt på en fontene å slappet av mens Audun og Ole tok ut penger. Vi var veldig slitne etter de høye hælene og svettet som bare det. Så kom en hel sigøynerfamilie bort for å spørre om vi ville ha mariuhana. Jeg skjønte først ikke hva de mente så jeg spurte på spansk hva de ville. Så ble de ovarrasket over at jeg kunne spansk og forklarte meg. Når jeg først skjønte hva de ville så sa jeg neitakk. Og de ble så sjokkert over at jeg ikke røykte for det gjorde de hver dag. De var veldig hyggelige og moren begynte med en gang å si hvor pen jeg var og for en kjole jeg hadde på meg (den på bildet). Og i det hun driver å slenger komplimenter etter meg sier datteren hennes på ca 13-14 år; "ja men hun har mage da!" Jeg ble helt forskrekket og tenkte egentlig ikke klart. Så plutselig begynte moren å spørre om jeg hadde ektemann for broren hennes var der. Heldigvis kom Audun og de rett etterpå for de så veldig mye på kameravesken min og vi vet jo alle hvordan dem er, i hvertfall vi som har bodd i utlandet. Det er familier som går sammen med barn helt ned i 5 års alderen for å selge dop og for å stjele. De har ingen grenser. Jaja. Da ble jeg kalt for pen og feit i samme minutt, haha. Hadde mamma hørt meg mobbe noen andre så hadde hun klikket. Men usikker på om sigøynermamma fikk med seg den kommentaren ettersom hun datteren forsatte å gå forbi mens de andre stoppet opp med oss. Setter forresten veldig pris på dere som er så tålmodige og kommenterer på bloggen selvom det er lenge før dere har fått svar.

Ukens hendelse

Den dagen vi var i Roma, uten tvil!

Ukens fornøyde

Jeg er veldig takknemelig for at vi fikk vært med mamma og de en hel dag i Mallorca. Det var utrolig deilig å se dem igjen og det var desidert den en av de koseligste dagene vi hadde på hele cruiset. Synd det ikke ble mer tid for jeg har litt folk jeg ville besøke og se. Men veldig glad for at cruiset gikk innom Palma. Var vondt å dra og driver å presser litt på Audun om at vi må dra dit igjen.

Ukens faenskap

Den dagen vi trodde vi skulle få oppleve Monaco men ble sykt skuffet av både stedet og tur arrangørene. Prøvde å få pengene igjen men de stod på sitt. Vi ble lovet en tur hvor vi skulle få bli kjent med Monaco. Men de tok oss med dit på en søndag og da var alt stengt. Så vi fikk ikke oppleve hverken bylivet eller shopping. Utrolig skuffende og vil aldri dit igjen!

Ukens person

Mine reisepartnere; Ole, Mariela og Audun ♥

Ukens kjøp

Veske Zara og kjole Mango

Ukens tips

Aldri finn på å dra med Costa Cruises!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer