Uken som gikk XXIV

Ukens hendelse

SOL! Jeg har lagt hele uken å solt meg. Blitt brun og fin! Nå burde jeg egentlig farge håret mitt for det er blitt så gult i tuppene!

Ukens kjøp

Et skjørt fra Cubus 299,-

Ukens faenskap

Denne uken skjedde det noe veldig trist. Ylva, familiehunden til Audun ble avlivet. De hadde funnet klumper i magen som hadde spredt seg. Ble litt lei meg, men mest på vegne av Audun og familien hans. Så utrolig trist! Heldigvis har Ylva hatt et langt og fint liv. Veldig glad for at vi fikk litt tid med henne for en mnd siden. Da passet vi henne mens foreldrene var på tur. Kommer aldri til å glemme Ylva, så snill og enkel å ha med å gjøre!

Ukens person

Meg selv!! Haha.. Er det lov? Jeg skryter meg selv i skyene for i dag er det to uker og 8kg siden jeg startet på diett! HURRA!

Ukens fornøyde

Jeg har ENDELIG fått av meg busken nedentil! Herregud, sist jeg tok brasiliansk var i februar! Dere kan jo bare tenke dere hvordan det så ut. Tok halvveis brasiliansk i Egypt men siden det var så vondt måtte jeg jo avbryte.. Heldigvis er det noe helt annet her i Norge og mye mer behageligere!

Ukens leser

Jeg synes det er så koselig med snappsene jeg får fra dere! Det er så hyggelig å se hvem dere er og bli kjent med dere på en måte. Jeg vet allerede mye om mange av dere og det er så koselig! Denne uken fikk jeg en veldig søt snap fra en leser som het Ida og ville bare si at det gjorde dagen min! Tusen takk Ida, og takk for at du følger meg ♥

Ukens tips

John Legend - we just don´t care

Nå skal vi gå en lang tur og senere skal vi pakke for i morgen drar vi til Bergen for å feire meg! Har ikke sett mamma siden jul, wow :-O

Klem fra meg ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer